Båstad

Sverige

Sverige: Båstad

När vi startade med Båstad våren 2004 blev det en hejdundrande succé omedelbart. Båstads läge precis vid foten av Hallandsåsen och direkt vid Laholmsbukten ger ett perfekt klimat och mycket fina gräsplaner tidigt på våren.

 

Vi kan erbjuda enklare 4-6-bäddsrum med toalett i korridoren alternativt fräscha 4-bäddsrum med toalett. Båda alternativen med gräsplanerna på behagligt avstånd. Servicen och uppbackningen från den lokala klubben håller högsta klass. Deras mångåriga erfarenheter från träningslägerarrangemang gör att de vet precis vad som krävs. Båstad är otroligt populärt och blir alltid fullbokat mycket snabbt!

Vår mening: Suveränt för fotbollsläger. Oerhört populärt – tidig bokning ett måste!

 

 

  • Invånare: 15.000
  • Avstånd gräsplan: 0-300 m.
  • Inkvartering: Enklare 4-6-bäddsrum med toalett i korridoren alternativt mycket fräscha 4-bäddsrum med toalett.
  • Avstånd: Från Göteborg 18 mil.

 

 

”Vi borde ha stannat längre i Båstad, för tiden räckte inte till. Praktiskt med planen precis på utsidan och skönt att vi hela tiden kunde ha en bra dialog med Sports International.”

Niclas Fridh

Österkorsberga IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng