Barcelona - Top Ten

Spanien

Spanien: Barcelona – Top Ten

Sports International är stolta över att ha blivit utsedda som exklusiv samarbetspartner i Sverige för Top Ten, en fantastisk sportanläggning, bara 55 minuter från Barcelona flygplats och endast en halvtimme från flygplatsen i Girona.

 

Top Ten har inte mindre än elva fullstora gräsplaner, ytterligare tre för sjumannalag samt två konstgräsplaner (Tordera). Förutom  20 fina omklädningsrum och egen snackbar finns alltid folk på plats vid planerna för att hjälpa till.

Bor gör ni i en av de närliggande orterna. Över 100 svenska lag har redan gästat anläggningen.

 

Bland lagen som tränat på Top Ten de senaste åren märks klubbar som Helsingborgs IF, Högaborg, IFK Kumla, FC Trollhättan, FC Rosengård, Lidingö, Askims IK, Bollebygd, IFK Sjöbo, Vinbergs IF, IFK Valla, IFK Värnamo och IK Häcken.

 

Missa inte ett besök i Barcelona under vistelsen. Vi hjälper gärna till med biljetter till FC Barcelonas berömda museum. Som

Vår mening: En populär anläggning med mycket hög klass på planerna. Ett mycket bra val för både ungdomslag och seniorlag som är ute efter fina förhållanden till ett mycket överkomligt pris. Närheten till Barcelona är ytterligare ett plus.

 

 

FC Barcelonas officiella svenska agent för biljetter kan vi dessutom ordna biljetter till FC Barcelonas ligamatcher om världslaget spelar under er vistelse.

 

En extra trygghet för er. Vi har också eget kontor i Barcelona.

 

 

  • Invånare: Ca 7 000 (Blanes)
  • Avstånd gräsplan: Kort busstransfer.
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum, 3-stjärnigt hotell.
  • Avstånd: Barcelona: ca 6 mil. Från Girona: Ca 4 mil.

 

 

”REFERENS GOES HERE…”