Svedala IF P02 på träningsläger i Santa Susanna

Vi fick nyligen ett trevligt mail från de härliga grabbarna och ledarna i Svedala IF P02 som var i Santa Susanna med oss på läger för någon vecka sedan. De skriver så här:

Hej!!

Med ett kanonbra program bakom oss från er, många samtal innan vi kom iväg, och ett mycket trevligt och proffsigt bemötande från er hela tiden, så kan vi bara meddela att vår resa blev så uppskattad och väl genomförd till Barcelona nu 23/5 – 28/5. Vi åkte tåget från Svedala, 5 ledare och med 23 förväntansfulla hormonstinna 15-åringar kändes det som en utmaning på förhand… Men allting har fungerat utmärkt rakt igenom. Bussen hämtade oss på flygplatsen, incheckning på hotellet utan problem och alla var nöjda med sina rum. Ett tjejlag från Örebro hade den stora turen att få bo direkt under oss…. men de var inte tysta de heller!!!! Men det styrdes upp och klockan 23.00 skulle alla vara inne från balkongerna! Frukost lunch och kvällsmat var mycket fint. Stort urval och mycket uppskattat av alla, mycket bra var det.
Tre träningar avverkades med bravur. Det var varmt och träna men fungerade väldigt bra. Planerna var bra och avstånd från vårt hotell till planerna kunde inte heller vara bättre. Många bad i poolen och havet, härligt!! Tävlingar i både spelhallen och på stranden höll killarna väl sysselsatta. En tur in till Barcelona Camp Nou med tåg och en ”liten” promenad till Arenan från Sans Station. Vi gick och vi gick men till slut kom vi fram. Jubel hos många när vi hittade ett McDonalds. Hade vi gått ut på andra sidan stationen hade vi hittat ett annat McDonalds direkt…

Sammanfattningsvis kan bara sägas att detta har varit en mycket lyckad resa. Väl genomförd och planerad utifrån ett perfekt program från er. Vädret bjöd till och gjorde det till det bästa man kunde önska sig! Så med detta vill vi bara tacka er alla som arrangör, för alla minnen och upplevelser vi fått som vi tagit med oss hem från denna
resa vi ledare och killar aldrig glömmer!

Mvh Jörgen Bergqvist Svedala IF P02

Vill ni ha ett förslag på samma fantastiska anläggningar som Svedala IF var på?

Tveka inte, kontakta oss redan idag så tar vi fram en skräddarsydd offert till ert lag.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng