Succé när de allsvenska lagen var på läger!

I veckan som gick hade vi på Sports International inte mindre än 5 elitlag (Hammarby IF, Helsingborgs IF, Östersunds FK, Gefle IF och Halmstad BK) på träningsläger i Katalonien. Med på plats under hela veckan var Sports Internationals försäljningsansvarige Andreas Öster.

-Det var verkligen en stor succé, allt fungerade klockrent. Boendet och maten som är otroligt viktigt på ett läger visste vi redan tidigare att det skulle fungera bra. När det kommer till träningsplanerna på gräs så finns det alltid en liten oro då det är lite väderberoende  men är det något ställe man är noggrann med kvalitén på planerna så är det i Salou och planskötarna hade lyckats enormt bra. Under mina 13 år på Sports International har jag aldrig sett lika fina planer säger Andreas Öster.

Salou är ett ställe för alla typer av lag , under våren kommer allt ifrån pojk- och flicklag i de lägre åldersklasserna till fler Allsvenska lag åka till Salou på läger.
Det finns fortfarande några platser kvar under våren så kontakta oss på 0300-72095 alt via formuläret till höger för prisförslag.

Nedan har vi samlat lite intervjuer och artiklar från några av lagen som var iväg under veckan som gick, mycket intressant!

Hammarbys Carlos Banda inför matchen mot Östersunds FK

Henrik Larsson och Tobias Tuvesson i Helsingborg om varför det blev just Salou som lägerdestination och deras intryck från lägret.

Östersunds lagkapten Alex Dyer visar runt på anläggningen i Salou.