Torremolinos/Malaga

Spanien

Spanien: Malaga/Torremolinos

Det går faktiskt inte att komma speciellt mycket längre söder ut i Europa än vår nya fräscha sydspanska pärla Torremolinos, bara 8 km från nöjesstaden Malaga. Här kan ni uppleva riktig sommarvärme redan tidigt på våren. Torremolinos är en fantastisk lägerdestination för bra träning i härligt klimat och mycket nöjen. Vi erbjuder toppfräscht boende på centralt hotell med gångavstånd till träningsanläggningen där ni finner en 50-metersbassäng både inomhus och utomhus.

Vid sidan om träningen har ni chansen till aktiviteter på den vackra stranden, att njuta av stadens puls eller varför inte ett besök i mysiga Malaga.

Vi är glada att kunna erbjuda er detta fantastiska träningslägeralternativ i södra Spanien. Hit flyger ni prisvärt med dagliga avgångar. Succén på solkusten är given!

Vår mening: Ett träningsläger i Torremolinos blir den perfekta belöningen efter långa vintermånader och hård träning hemma i Sverige. Given succé!

 

 

  • Invånare: ca: 65 000 i Torremolinos, ca: 600 000 i Malaga
  • Avstånd bassäng: 1 km
  • Inkvartering: 3-bäddsrum på centralt 3-stjärnigt hotell
  • Avstånd: Från Malaga 8 km

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng