Spanien: Sant Cugat

 

Som enda svenska arrangör är vi stolta att kunna erbjuda Centre D ´Alt Rendiment en Sant Cugat De Valdes (CAR) är det första centret för toppidrottare som skapats i Spanien.

Anläggningen ligger endast 15 km från Barcelona och används kontinuerligt av olika spanska landslag för olika läger och förberedelser. CAR är också vana att välkomna utländska gäster och kan erbjuda simmare en uppvärmd 50 –meters utomhusbassäng med tio banor samt ytterligare 25 meters bassäng inomhus med sex banor.

Med lokaltåg når ni snabbt centrala Barcelona med allt vad världsstaden har att erbjuda.

Ni bor i 2-4 bäddsrum med dusch, toalett och TV. Tidig bokning rekommenderas.

 

 

 

 

  • Invånare: 100 000
  • Avstånd bassäng: inom anläggningen
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum
  • Avstånd flygplats: 15 km

 

 

Vi åkte med Sports International på läger i Barcelona i augusti. Snabba i svar och handling, dessutom på ett väldigt trevligt sätt vilket känns både professionellt och mycket sympatiskt. Vi bodde och tränade i stadsmiljö i Barcelona vilket var spännande! Jag kan verkligen rekommendera Sports International för ert träningsläger.

Petter Sikén, klubbchef KbSS

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng