Spanien: Barcelona – Mediterrani

Mitt i världsstaden Barcelona hittar ni en riktig pärla, den privata simklubben Club Esportiu Mediterrani med tre bassänger, två på 25 meter inomhus och en på 50 meter utomhus, som används året om. CEM är mycket professionella och positiva till att ta emot utländska grupper. De jobbar hårt för att backa upp sina gäster och servicen är mycket hög.

Från våra boendealternativ når ni lätt CEM med buss eller tunnelbana. Och efter träningen finns det alla möjligheter att njuta av Barcelonas fantastiska mångfald av shopping, kultur, strand- och nöjesliv. Här har flera svenska klubbar förlagt sina läger de senaste åren så tidig bokning är att rekommendera.

Invånare: ca: 1,8 miljoner

Avstånd simbassäng: 15-30 min.

Inkvartering: 2-4-bäddsrum med dusch och toalett

Avstånd: från flygplatsen ca: 2 mil

Vi åkte med Sports International på läger i Barcelona i augusti. Snabba i svar och handling, dessutom på ett väldigt trevligt sätt vilket känns både professionellt och mycket sympatiskt. Vi bodde och tränade i stadsmiljö i Barcelona vilket var spännande! Jag kan verkligen rekommendera Sports International för ert träningsläger.

Petter Sikén, klubbchef KbSS

Petter Sikén KbSS

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng