Se Hertha Berlin från 1 695 kr per person!

Tysk ligafotboll är något speciellt! Ett otroligt drag på läktarna och på plan blir det ofta målkalas! ”Vårt” lag Hertha Berlin är inget undantag, man spelar på fantastiska Olympiastadion som tar in över 70 000 åskådare och stämning är alltid hög!

Berlin som stad är enligt oss och många andra Europas just nu trendigaste stad. Dessutom går det 4 direktflyg om dagen från våra stora flygplatser. Planerar ni en fotbollsresa i höst så kan vi verkligen rekommendera Berlin som destination.

Precis som till alla ”våra” lag som skickar vi givetvis hem matchbiljetterna i god tid innan avresa – tryggt och säkert!

 

Hertha Berlin – Werder Bremen!

Helgen 21-23 augusti har Hertha Berlin hemma premiär mot Werder Bremen. Första matchen för säsongen på Olympiastadion är alltid något speciellt!

Vi har paket inkl 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett från endast 1 695 kr per person.

 

Fira höstlovet med en fotbollsresa!

V 44 är den vecka då de flesta skolorna har ledigt. Helgen 30 okt – 1 nov spelar Hertha Berlin hemma mot Svensklaget Borussia Mönchengladbach där våra landslagashjältar Hrgota och Wendt spelar!

Vi har paket inkl 2 nätter i del i dubbelrum, frukost och flyg från endast 3 695 kr per person!

 

Hertha Berlin – Bayern München från 2 495 kr per person!

I slutet av april kommer stolaget Bayern München på besök till Berlin. Detta är alltid årets match och räkna med ett fullsatt olympiastadion!

Vi har paket inkl 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett från endast 1 695 kr per person.