Referenser

Våra träningsläger

Rune Målström Danderyds IF”Vårt träningsläger i Delden var helt fantastiskt. Genom åren har jag personligen varit på många träningsläger runt om i Europa, men årets läger nere i Holland var utan tvekan det bästa jag varit på! Trots att det var tidigt på året så höll planerna hög klass, personalen på plats var väldigt serviceminded och hade ett mycket proffsigt bemötande.”   

Rune Målström,

Danderyds SK

 

 

”För oss är valet lätt, Sports International erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar Sports International först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!”

Staffan Arlefalk – Yngsjö IF

 

Petter Sikén KbSS

”Vi åkte med Sports International på läger i Barcelona i augusti. Snabba i svar och handling, dessutom på ett väldigt trevligt sätt vilket känns både professionellt och mycket sympatiskt. Vi bodde och tränade i stadsmiljö i Barcelona vilket var spännande! Jag kan verkligen rekommendera Sports International för ert träningsläger.”

Petter Sikén

Klubbchef KbSS

 

Roger-Franzén_Halv-160x215[1]”Inför denna säsongen åkte vi till Barcelona på träningsläger. Vi ville kombinera det sportsliga med det sociala och därför valde vi att bo i centrala Barcelona. Sports International arrangerade ett mycket bra träningsläger åt oss. Vi kunde köra flera bra träningspass och njuta av den fantastiska staden. Naturligtvis var vi även på Camp Nou och såg när FC Barcelona besegrade Rayo Vallecano med 3-1”

Roger Franzén

 

 

 

Stig Bryne FK”Vårt träningsläger i El Montanya blev ett minne för livet. Inte nog med att vi fick vara på samma anläggning som Rosenborgs BK, IFK Göteborg och flera andra elitlag tidigare har varit. Vi fick dessutom själva möta FC Barcelona och RCD Espanyol i träningsmatcher. Detta är något som varken spelare eller ledare någonsin kommer att glömma.

Vi var också på plats när FC Barcelona mötte Valencia på Camp Nou, Messi gjorde fyra mål den matchen.  Vi kan definitivt rekommendera andra att åka på träningsläger till El Montanya.”

Stig Norheim,

Bryne FK P97

 

 

HakanMild”Vi åkte till Peralada tidigt i januari, träningslägret blev en stor succé och precis den starten på året som vi ville ha. Planerna var mycket fina och vi hade fint väder hela veckan så förutsättningarna kunde inte bli bättre. Vi i IFK Göteborg kan rekommendera andra att åka till Barcelona med Sports International, vi har gjort det flera gånger och är alltid lika nöjda.”

Håkan mild,

IFK Göteborg

 

 

 

Jörgen Julin”Vi är överlag fantastiskt nöjda med vårt träningsläger nere i underbara Santa Susanna. Väldigt bra att de har buffé för samtliga måltider vilket gjorde att det fanns mycket att välja på och vi kunde alltid äta oss rejält mätta, maten smakade dessutom väldigt bra. Utmärkt kontakt med både Sports International och personalen på plats!”

Jörgen Julin,

Vrångö IF

 

RInku Islam

 

 

”Vi är mycket nöjda med hela paketet som Sports International ordnade till oss nere i Barcelona. De fick oss verkligen att känns oss som proffs. Detta kommer vara en stor grund till en fantastisk gemenskap i vår trupp.”

Rinku Islam,

FC Sparta Sollentuna

 

 

 

 

Simen Bakken

 

”Vi hade ett fantastiskt träningsläger i Sitges. Det märks att Sports International har otroliga kontakter i Katalonien och de hjälpte oss verkligen. Sitges är en väldigt fin stad, alla trivdes kanon bra där och det är nära in till Barcelona.”  

Simen Bakken

Röa Junior flickor

 

 

 

“Vi valde att förlägga vårt läger på Bosön efter rekommendation av Sports International. Här finns inget att klaga på då allt ligger inom gångavstånd samt att allt sköts mycket proffsigt från ankomst till avresa. Att Sports sedan fixade så vi fick möta Brommapojkarna i en träningsmatch gjorde upplevelsen helt total för killarna som dessutom gjorde en toppmatch och lyckades vinna. Kan varmt rekommendera andra lag att åka på träningsläger till Bosön”

Tommy Andersson,

IFK Berga juniorlag

 

”Det är en av säsongens höjdpunkter att komma iväg på träningsläger, det är något vi har stor nytta av både innan, under och efter träningslägret. Vi har varit på många läger med Sports international, senast i Båstad och det var succé.”

Olskrokens IF

Kim  

 

Bengan Hestra SSK

 

”Vi har bara gott att säga om vårt träningsläger i Kviberg och kontakten med Sports International. Anläggningen passade oss perfekt med riktigt god mat, fina konstgräsplaner samt att närheten till Göteborg var riktigt trevligt!”

Bengt-Gunnar Strand,

Hestra SSK

 

 

 

Dan Persson, Allerums GIF

 

”Vårt läger på Hotell Nattmössan i Kungsbacka var klockrent. Vi hade perfekt avstånd ner till planerna och ner till centrum, dessutom fick vi en riktigt bra match inför seriepremiären. Hit åker vi gärna igen!”

Dan Persson,

Allerums GIF 

 

 

 

ulf_olofsson

 

”Vi valde att lägga vårt försäsongsläger i Kungsbacka och vi blev mer än nöjda. Ett speciellt tack till kockarna Peter och Niclas för den fantastiska maten, vi återkommer gärna.”

Ulf Olofsson,

IFK Umeå

 

Tommy Berghagen BP P99 Kristinehamn

 

”Lägret i Kristinehamn var väldigt bra och givande. Våra tränare var mycket nöjda när de kom hem och vi kan absolut tänka oss att åka dit igen. Sports International höll en mycket god servicegrad.”

Tommy Berghagen,

Lagledare IF Brommapojkarna P 99-3 

 

 

 

Jonas R - Nissafors IS 2

 

”Trevligt bemötande och mycket god mat gjorde att vårt läger i Höganäs blev mycket lyckat. Att vi sedan fick träna på nya fina konstgräsplaner var ett stort plus. Kontakten med Sports International fungerade felfritt från bokning till hemresa.”

Jonas Robertsson,

Nissafors IS 

 

 

 

 

 

” I Ljungbyhed fick vi ett trevligt bemötande av personalen på plats. VI bodde alla i samma hus fast olika rum och kunde enkelt samlas på kvällarna för att svetsa samman gänget. Att anläggningens två egna fantastiska naturgräsplaner ligger precis utanför dörren är ett stort plus då vi kunde låta bussen stå parkerad under hela vistelsen”

Marcus Kraaijenbrink,

Runsten/Möckleby IF