Referenser

Våra fotbollsresor


blossom
”Hej Johan och Sport International.

Stort tack för att ni hjälpte mig med min sons 18-års present!

Superbra service från första kontakt och hela resan igenom. 

Det var just det trevliga och personliga bemötandet jag fick vid första kontakten som avgjorde hela affären.

Er Erfarenhet gjorde ju också att jag förstod att ni hade koll på bitarna. När man bara är borta ett par dagar så är det viktigt att allt funkar och det gjorde det verkligen. 

Fräscht, trevligt och centralt hotell med toppenbra frukost. Dessutom jättebra platser på Camp Nou. 

Min son (som är Real Madrid-fan)  tyckte det var världens bästa present trots att Barca vann matchen!”
Blossom Tainton Lindquist.

 

”Tack Johan, vi hade en toppen kväll. Platserna var toppen och VIP rummet innan perfekt. Min son tyckte det var bäst på hela semestern”

Ulrika Bengtsson

 

 

”Hej Linda! Jag måste än en gång tacka för arbetet med flygbiljetterna i samband med Parisresan och fotbollsmatchen. Jag är djupt imponerad. Hälsa övriga inblandade och framför tacket”

Hälsningar Arne

 

”Hei  Jeg har nettopp kommet hjem etter en fantastisk tur sammen med gode fotballkamerater i Berlin.

Flott hotell, kjempegode fotballbietter og ikke minst en fantastisk fotballkamp. En flott totalopplevelse.”

Hilsen, Svein Rødal

 

Hej!

Nu är vi hemkomna efter en alldeles fantastisk helg i Barcelona! Vi är supernöjda med ert engagemang inför vår resa och särskilt glada för tipset att uppgradera sittplatserna. Det blev ett minne för livet för både mig och inte minst min son.

Hur ni sen lyckades orda sol, 23 grader och en 7-0-seger till Barcelona där Messi gjorde hattrick, det övergår mitt förstånd. 😉

Med vänliga hälsningar, Olof

 

”Hei, da har vi hatt en fantastisk helg i Barcelona og sett El Classico, vi var superfornøyd med bilettene som dere ordnet for oss, dette kommer vi nok til å gjøre igjen.”

Beste hilsen Magne Almeland

 

”Hej Johan!

Ville bara säga att resan till Paris var väldigt trevlig och sittplatserna var grymma. Bäst av allt var att jag fick se Zlatan stänka in ett kanonmål.

Tack för er service och skulle jag längre fram behöva biljetter till någon match så är ni mitt förstaval.

Tack än en gång!”

Gänget från Jönköping

 

”Vill bara tacka för bra service och kanonbiljetter till Barcelona- Valencia. Ni är en biljettarrangör i toppklass.”

Håkan Aderö

 

”Vår arrangör var given när vi planerade vår resa till Barcelona. Sports International har stor erfarenhet vilket också visade sig genom deras fantastiska kontakter nere i Spanien. Besöket på Camp Nou blev ett minne för livet.”

Örjan Jonsson, Kinna

 

”Vill bara berätta hur bra vi tyckte dessa biljetter var!

Man kunde riktigt känna av matchen på så nära håll & höra spelarna snacka me varann. Vi har haft en helt underbar resa och det med så bra biljetter till matchen, vi är mycket nöjda med er hjälp till biljetterna.”

Annika Svensson, Bromölla

 

”Stort tack för en fantastisk service i samband med vår Barcelonaresa. Vi åkte med våra sponsorer och ledare i klubben, totalt blev vi över 80 personer. Då är det tryggt att jobba med någon som kan administrera allt och det gjorde ni verkligen på ett suveränt sätt.”

Jan Thomsen, Naesby Danmark

 

”Bokade vår resa genom er och har varit där nu i helgen. Verkligen en toppenstad och bra hotell med trevlig personal och frukost. Fotbollsmatchen blir ett härligt minne!
Allt funkade kanon och min son var lyrisk efter matchen.”

Lotta Petersson, Halmstad

 

”Vi hadde en super tur på El Classico med dere I Barcelona.”

Tord Brath, Golden Ocean Management AS, Norge

 


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

”Hej, jag skulle vilja tacka för de underbara platserna vi fick på Camp Nou, i matchen mot Getafe.Tack vare att matchen flyttades till lördagen, vilket ni var mycket snabba med att rapportera, så fick vi en extra dag ledig att se staden.”

Robin och Åke Andersson, Åtvidaberg

 

 

 

 

”Vi bokade vår fotbollsresa till Barcelona och match mot Racing Santander den 11 februari. Måste bara skriva och tala om vilken underbar upplevelse vi fick med oss. 75.631 personer på läktaren och ett gungande Camp Nou. Vi är jättenöjda med hela resan. Tack för hjälpen att fira min mans 50 års dag som blev oförglömlig”

Eva Nilsson, Osby

 

”Vill bara skriva på hela familjens vägnar och rikta ett tack till dig och Sports International. Vi erhöll ett minne för livet när vi fick se ett derby på Camp Nou, ihop med 85 000, med en svensk matchvinnare. Oförglömligt!”

Familjen Gustafsson, Skövde

 

”Tack för ett trevligt bemötande och mycket bra service! I augusti 2009 beställde jag resan till Barcelona och matchen Barcelona – Valencia. Nu när resan är genomförd kan vi konstatera att vi är mycket nöjda med våra platser på Camp Nou och med vårt hotell . Att det var gångväg hem från matchen till hotellet var en positiv överraskning. Mötet med våren och Messis hattrick bidrog till en oförglömlig resa. Vi längtar redan tillbaka till Barcelona.”

Anders o Ing-Mari Frössevi, Vingåker

 

”Hej Johan

Vill bara tala om för di att vi hade en fantastisk helg i Barcelona, matchen var en höjdare och vi satt bra även om det var väldigt högt upp.

Min son Ludvig var helnöjd med allt och vi fick även bada på söndagen då vädret var kanon.”

 mvh Olle Sundqvist 

 

 

”Jag har varit på Camp Nou många gånger de senaste åren och det är alltid en lika fantastisk upplevelse. Senast åkte jag med Sports International och det gör jag gärna igen, det var extra tryggt att biljetterna skickades hem till mig innan avresan.”

Raymond Nord, Ytterby

 

”Hej Johan,

Hemma igen från Barcelona – vi längtar redan tillbaka! Kanon-match (Barca-A Madrid) och Camp Nou museet fantastiskt.. 19 grader och sol alla dagar kan man inte klaga på, fantastisk uppladdning inför julhelgen.
Tack för hjälpen och god jul!”

Maria Lindbom m familj.

 


Per-Olov Lundh

 

”Vi vill bara tacka för en jätte trevlig helg med bra platser på Camp Nou och likaså bra hotell. Eftersom vi skulle åka till Frankrike strax innan matchen var vi lite nervösa att allt skulle fungera, men det gjorde det. Vi fick biljetter och vouchers i tid. Så tack skall ni ha”

Per-Olov Lundh med fru, Stockholm

 

 

”Hej, Allt blev väldigt bra, bara fått positivt från resenärerna.

Hotellet utmärkt med vänlig personal, det kan du gott rekommendera.”

Christer, Borås AIK

 

”Jag och mina tonårsbarn var i Barcelona för två helger sedan, 12 – 15 november och jag ville bara meddela att allt var helt perfekt.
Vi bodde på ett trevlig hotell med bra läge.
Vi hade en grymt bra helg i en fantastisk stad. Och kryddan var ju Camp Nou!!! Och matchen mot Villareal. Och rundvandringen inne i Camp Nou! Jag lovade mina barn att vi åker ner igen nästa år! Så då hör jag av mig igen!”

Runar Larsen

 

”Tänkte bara meddela att Barcelona resan blev MYCKET lyckad. Hotellet var bra, vädret var kalas, fotbollen var guld och platserna på arenan var klockrena. Vill passa på och tacka dej för allt du hjälpte oss med, det här kommer verkligen bli ett minne för livet!”

Mattias Wahlbom, Nykvarn

 

”DETTE BLE EN UFORGLEMMELIG KVELD FOR BÅDE KONFIRMANTEN OG FORELDRENE HANS
TAKK!!!”
Wenche, Arild og Magnus Vasshus

 

”Vill bara säga att vi är jätte nöjda med vår resa till Barcelona. Hotellet var jättefint med trevlig personal. Våra platser på fotbollen var toppenbra, Tack”

Ann Ydfors, Enskede

 

”Hej Johan! 
Vår Barcelonaresa blev kanonlyckad. Tack för det!! Bra match, Messi gjorde 4 mål, men bäst av allt var avtackningen av Pep Guardiola.
Vilken stämning när hela stadion sjöng för honom. Grabbarna var lyriska……”

 Janne Borg 

 


LG Ottosson”Vill bara genom detta mail tala om att vi hade det riktigt bra i Barcelona. Er beskrivning av både de sittplatser vi fick och hotellet stämde väldigt bra. Vi är mycket nöjda. Vi var lite skeptiska att bo på ett 2-stjärnigt hotell (vi är väldigt bortskämda), men vi fick ett oerhört fräscht rum med stengolv som innebar att astman klarade sig utan problem.

 Tack för att det ni sa också stämde i verkligheten.”

Lars-Göran Ottosson, Saltsjö-Boo

 

 

”Vi stortrivdes på vår resa till Spanien. Sports International ordnade så att vi fick se FC Barcelona – Real Betis på Camp Nou, en helt fantastisk upplevelse.”

Tommy Erlandsson, Viggbyholm

 

”Vi hade en kanonbra resa till Girona och Barcelona! PGA Catalunya var fantastiskt trevlig att spela och då speciellt Stadium. Matchen vi var och tittade på slutade 5-0 till Barca, ett lag på planen. Boendet och vädret var likaså mycket bra. Möjligen kan jag tycka att Sant Joan Golf Course var sådär, det beror delvis på att vi hade startid mitt i en tävling och att det på grund av den tog över 6 timmar att gå 18 hål. Men sammantaget var det kanon!”

Jens Lundstedt

 

”Tack för en bra anordnad resa. Bra hotell och bra platser på matchen mot Getafe. Allt var kanon, det blir nog att vi åker fler gånger.”

Benny Carlsson, Mariannelund

 

”När matchtiden ändrades var Sports International mycket snabba med att meddela oss. Det innebar att vi kunde tillbringa en bonusförmiddag i skidbacken i Pyrenéerna, det kallar jag service. Vi hade sedan en kanonkväll på Camp Nou.” 

Henrik Lingborg, Finspång

 

”Stort tack för all hjälp med vår resa till Barcelona. Allt var mycket professionellt anordnat, högklassigt hotell med trevlig personal och att sedan få se Henrik Larssons sista hemmamatch gjorde upplevelsen helt otrolig. Vi bestämde redan när vi var i Barcelona att vi måste åka igen och då kommer vi självklart att boka resan med Sports International”

Daniel Sundin, Malmö

 

”Tack för en lysande service. Matchbiljetterna kom hem i god tid innan vi åkte och allt fungerade bra från kontakten med er innan till vi satt på Camp Nou och såg FC Barcelona – Real Madrid”

Vincent Lenngren, Stockholm

 

”Vi hade det mycket bra i Barcelona. Flyg, hotell och fotbollsmatchen, ja allt var väldigt bra arrangerat. Vi är mycket nöjda.”

Ann-Christin Carlsson, Burseryd

 

Peter Holmström

 

 

”Har precis kommit hem från Barcelona med min son. Jättebra match med häftiga platser i mitten högst upp. Rundvandringen på arenan och museet var mycket bra. Kanonhotell och bra väder.”
Peter och Joakim Holmström, Oskarshamn

 

 

 

 

”Hej, jag tackar er för de underbara platserna vi fick på Nou Camp i matchen mot Villareal i söndags .Vi såg alla spelare på bara några meters håll. Rundvandringen på arenan och museet var mycket bra. Tack för denna fantastiska upplevelse.”

Manuel och Sonia, Angered.

 

”Kanonbiljetter, kanonmatch och kanonhotell! Tack Sports International!”

Torbjörn Söderberg, Saltsjö-Boo

 

”Jag har varit på Camp Nou många gånger de senaste åren och det är alltid en lika fantastisk upplevelse. Senast åkte jag med Sports International och det gör jag gärna igen, det var extra tryggt att biljetterna skickades hem till mig innan avresan.”

Raymond Nord, Ytterby

 

”Vi hade en jätte trevlig resa till Barcelona med er där vi bl.a. fick se Ronaldinhos fantastiska frisparksmål mot Real Zaragoza. Vi återkommer nästa gång det är dags för en fotbollsresa.”

Jonas Berg, ICA MAXI Södertälje

 

”Ville bara tacka så jätte mycket för all hjälp med fotbollsresan, det blev en oförglömlig resa (även om matchen slutade 1-1) och utan din hjälp hade den nog inte blivit så här bra som den blev ! Och kommer säkert att beställa fler biljetter hos er i framtiden. Tack” 

Nathalie Tsubarah

 

”Vill bara tacka för den fina servicen och de bra biljetterna vi köpte av er. Vi hörs i framtiden”

Thomas Larsson, Stockholm 

 

 

Elisabeth Axelsson3

 

Vilken toppenresa, vilken match och det bästa av allt vilka bra platser vi fick. Vi såg alla spelare på bara några meters håll. Tack för ett suveränt arrangemang, denna resan glömmer vi aldrig.”

 

Elisabeth Axelsson, Bromma

 

 

 

”Det var en god oplevelse at være i Barcelona, fin by godt hotel, samt en fed fodboldsoplevelse.”

Ole Hjortnaes, Saeby 

 

”Vill bara återkoppla till vår resa nu i helgen till Barcelona.
Min man var så nöjd med platserna på Camp Nou, tror att det var hans höjdpunkt denna helg.

Vi är väldigt nöjda och kommer att använda oss av er igen ifall vi vill se några stora sportevenemang, vem vet, det kanske blir Formel 1 någon gång. Jag har sparat er hemsida bland mina favoriter”

Anita Ullsten, Vallentuna