Referenser

Våra cupresor

sports nationel 003”Hej! Vi i IF Tymer F14 vill bara tacka för all hjälp vi fick i samband med vår resa till Dana cup, Hjörring. Vi hade en helt underbar vecka med bra väder. Allt var mycket väl organiserat och vi bodde mycket bra, hade nära till allt. Alla tjejer tyckte det var den bästa veckan på hela sommarlovet och vill åka tillbaka nästa år igen. Återkommer nästa år om det blir aktuellt med en ny cup, beror på om vi får ihop spelare, tyvärr många satsande på handboll i lage. Än en gång ett stort tack, det kändes tryggt att ni hade hand om det.

Bitte Österberg, Carina Nilsson,
IF Tymer

 

 

 


Kalles 2013 03

 

”Kalles Kaviar är en mycket bra arrangerad cup som vi kan rekommendera till andra lag. Bra boende, mat, planer och inte minst ett vänligt bemötande gör att man gärna kommer tillbaka.”

Marika Leindahl och Conny Moberg,

Romfartuna GIF F01

 

 

 


Kalles 2013 02

 

”Kalles kaviar cup var en succé- en välarrangerad cup med fantastiska planer i Bovallstrand. Vi kommer gärna tillbaka!”

Martin Hallberg,

Höganäs BK P02

 

 

 

Kalles 2013 04

 

”Vi trivdes kalas bra på Kalles kaviar cup. Bra boende, mycket aktiviteter för laget och en mycket trevlig miljö gör Kalles kaviar till en perfekt sommer cup!”

Adam Gibbs,

Tabergs SK F00

 

 

Kalles 2013 05

 

”IF Centern F00/01 uppskattar verkligen Kalles kaviar cup. Cupen håller riktigt bra standard gällande planer, matcher, boende och mat. Cupen spelas i en fin skärgårdsmiljö! vi återkommer gärna!”

Per Mandorf,

IF Centern F00/01

 

 

En trivsam och trevlig cup där man har nära till allt. Vi återkommer förhoppningsvist. Väldigt smidigt och skönt att gå via Sports international!”

Mattias Johansson,

Herrestad AIF F00