PSG – Real Madrid från 2 780 kr!

PSG – Real Madrid från 2 780 kr per person
Paris SG som i år storsatsar för att vinna Champions League hamnade i en riktigt intressant grupp! I första hemmatchen den 18 September ställs man mot storlaget Real Madrid i en otroligt het drabbning.

I nästa hemmamatch den 6 november kommer Club Brugge från Belgien på besök och gruppspelet avslutas med att Turkiska Galatasaray med alla sina supportrar intar Parc de Princess.

18 Sep PSG – Real Madrid fr 2 780 kr per person
6 Nov PSG – Club Brugge fr 2 480 kr per person
11 Dec PSG – Galatasaray fr 2 780 kr per person

I priserna ingår 1 natt på hotell med del i dubbelrum, frukost och matchbiljett på långsidan. Precis som alltid skickas matchbiljetten hem innan avresa.

FC Barcelona från 2 180 kr per person
Ett revanschsuget FC Barcelona som förra året mycket snöpligt åkte ut i Champions League mot Livepool efter att ha vunnit första matchen med 3-0 fick en tuff grupp i årets omgång. Man ställs mot storsatsande Inter, det tyska storlaget Borussia Dortmund och mellan dessa hemmamatcher kommer Tjeckiska Slavia Prag på besök.
Champions League och Camp Nou är något magiskt som måste upplevas på plats!

2 Okt FC Barcelona – Inter fr 2 980 kr per person
5 Nov FC Barcelona – Slavia Prag fr 2 180 kr per person
27 Nov FC Barcelona – B Dortmund fr 2 480 kr per person

I priserna ingår 1 natt på hotell med del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

Ring oss redan idag och boka din resa!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng