Nya destinationer – nya favoriter!

Vårt utbud av träningslägersdestinationer har aldrig varit mer imponerande än vad det är idag. Fullspäckat med destinationer för alla typer av lag både inom landet och utomlands. Det är hög tid nu att boka upp 2018 års försäsongsläger, skynda och ta del av våra nya fantastiska  favoriter.

Mallorca

Paradisön som erbjuder den mest ultimata miljön för ett lyckat läger. Nya fina träningsplaner och ett klimat som ger oss nordbor den feeling vi behöver inför kommande säsong. Mallorca har snabbt blivit ett av våra absolut mest populära resmål och vi hjälper gärna även er med ett skräddarsytt paket.

Berlin

Berlin är utan tvekan en av Europas trendigaste städer och vi är stolta över att som ända nordiska lägerarrangör kunna erbjuda träningsläger i centrala Berlin. Passa även på att se stadens stolthet Hertha Berlin på Olympiastadion, vi hjälper er givetvis med matchbiljetter.

Till Berlin tar man sig med en kort flygresa eller för er som huserar i södra Sverige med buss, vi hjälper er med hela paketet.

Elmiahallen

Om ni vill hålla er inom Sverige men samtidigt ha vädergaranti för ert försäsongsläger då är det till Elmiahallen i Jönköping ni skall åka. Vi har tider i hallen från början av Januari till mitten av mars med boende alldeles intill. Kontakta oss så hjälper vi er med ett träningsläger där ni tränar i fullstor konstgräshall.

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng