Lottningen för FC Barcelona är klar

Se FC Barcelona från 995 kr per person!

FC Barcelona storsatsar precis som Sports International AB gör- vi har fler och bättre än någonsin till Barca! Efter köpet av Suarez från Engelska Liverpool så är förväntningarna på FC Barcelona skyhöga, Neymar, Suarez och Messi är utan tvekan världens mest spännande anfall – räkna med en mängd spektakulära målkavalkader nästa säsong!

Sports International är idag FC Barcelonas tredje största  biljettagent. Fördelarna för dig som resenär att boka med oss är många, men den absolut viktigaste är att matchbiljetten skickas hem innan avresa vilket är en OTROLIG trygghet – tänk att få slippa att tänka på det när man sätter sig på planet ner till underbara Barcelona.

 

Stormatch redan i September!

Vi har verkligen en spännande säsong framför oss. Första stormatchen på Camp Nou spelas redan den 14 september mot Atletic Bilbao som förra året kom på en imponerande fjärde plats i La liga. Paket inkl 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett på långsidan för endast 1585 kr per person.

 

El Clasico – matchernas match!

Matchen som hela världens fotbollsfans väntar på mellan FC Barcelona –Real Madrid spelas den 22 Mars. Real Madrid som förra året vann Champions League  men som bara km på en tredje plats i La liga vill säkerligen ha revansch. Matcherna mellan FC Barcelona –Real Madrid är verkligen något speciellt och något man bär med sig resten av livet. Paket inkl 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett på långsidan för endast 7495 kr per person.

 

Se FC Barcelona från 995 kr per person

Söndag 21 December möter FC Barcelona nykomlingen Cordoba. Passa på att starta julen i ett förhoppningsvis varmt Barcelona. Vi har Paket inkl 2 nätter på hotell, frukost och matchbiljett på långsidan för endast 995 kr per person.