Island laddar upp med oss!

Nu står det klart; Island väljer Sports International som partner för sitt uppladdningsläger inför starten på EM-kvalet.

-Vi är både glada och stolta att Island valde oss i tuff konkurrens, kommenterar Sports Internationals vd Lennart Norgren.

Island, den lilla önationen med endast 300 000 personer har förundrat och imponerat på fotbollsvärlden de senaste mästerskapen. Och vunnit många nya supportrar världen över. I EM 2016 slog man självaste England och under VM i Ryssland förra året spelade man bland annat oavgjort mot Argentina. Nu laddar Island upp med ett läger norr om Barcelona i mitten på mars.

-De valde Peralada Wine, Spa & Golf, en fantastisk anläggning som vi har ett exklusivt samarbete med när det gäller fotbolls läger. Både franska landslaget och FC Barcelona har också varit där och nu hoppas vi att lägret ska ge Island precis den skjuts de behöver för att få en bra inledning på EM-kvalet, avslutar Lennart Norgren och tillägger:
-Vi ser det också som ett gott betyg på vårt arbete i Katalonien där vi företräder i princip alla toppanläggningar i fotboll. Vi har redan haft Premier League lag på plats och mer Europeiska topplag väntas besöka Katalonien i vår regi under 2019.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng