Höstläger till specialpriser

Vi har en hel fotbollssäsong framför oss men redan nu är det dags att planera för hur den skall avslutas. Vi har tagit fram de ultimata paketen för hur ni kan avsluta säsongen på ett värdigt sätt och åka med hela laget på ett givande höstläger till fantastiska paketpriser.

 

Spanien

Vad sägs om Spaniens mest populära träningsanläggning Salou inklusive flyg, transfer, träningar mm. för otroliga 4990 kr/person på höstlovet. Läs mer om erbjudandet här.

Begränsat antal platser under höstlovet så kontakta oss snarast för att säkra er plats i solen.

 

Tyskland

I norra Tyskland har Hamburg utvecklats till paradis för fotbollslag. Här kombinerar ni ett givande läger med mycket nöje och möjlighet att se fotboll i världsklass. Dessutom på behagligt buss/bilavstånd vilket gör resandet smidigt.

Boka ert höstläger i Hamburg från 1995 kr/person inklusive tre träningspass. Läs mer om erbjudandet här

 

Köpenhamn

I Köpenhamn erbjuder vi er klassiska Hvidovre med mycket fräscht hotellboende. Här har ni med närheten till alla aktiviteter och trevligheter i Nordens nöjeshuvudstad samtidigt som ni har utmärkta sportsliga förhållanden. Boka ert läger i Köpenhamn för 1995 kr /person inklusive 3 träningspass. Läs mer om erbjudandet här

 

Jylland

I årtionden har svenska lag vallfärdat över Kattegatt för att få bästa förutsättningar. Vi har nu nöjet att erbjuda Nörresundby idrottscenter i nöjestaden Ålborg som välkomnar er under hösten med fantastiska faciliteter.

Här erbjuds ni ett paket med färja, transfer, träningar mm för otroliga 1995 kr/person. Läs mer om erbjudandet här

 

Sverige

I Höganäs finns numera nybyggda Sport Lodge utvecklat speciellt för fotbollslag och idrottsgrupper. Nytt fräscht och fullt utrustat med naturgräsplaner, konstgräsplaner, simhallar, inomhushallar, gym, paddel, bowling och parkour mm. Ett mer komplett ställe för träningsläger är svårt att hitta inom Sverige. Boka ert höstläger för otroliga 1495 kr/pers inklusive 3 träningspass. Läs mer om erbjudandet här

 

Kontakta oss och boka ert höstläger

Tel 0300 72095 e-mail info@sportsinternational.se

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng