Kungsbacka

Sverige

Sverige: Kungsbacka

Kungsbacka, 2.5 mil söder om Göteborg är Västsveriges nya idrottseldorado . Här välkomnas ni med ett fräsch idrottscenter där ni Inom området förutom två hallar även har simhall, komplett gym och på gångavstånd bowling och squash.. Vi kan erbjuda två olika logi alternativ, antingen bekvämt på hotell med dusch, toalett och TV eller också trevliga stugor precis intill hallen och sportcentrat.

Vår mening: Toppklass på boende och idrottsfaciliteter. Göteborg med allsvenska matcher och pulserande nöjesliv på perfekt avstånd!

 

 

  • Invånare: 60.000
  • Avstånd hall: 0-900 m.
  • Inkvartering: Hotell, 2-4 bäddsrum med dusch toalett och TV alternativt fräscha stugor med pentry, dusch, kylskåp och toalett.
  • Avstånd: Från Göteborg 2,5 mil. Från Stockholm 48 mil.

 

”Vi valde att lägga vårt försäsongsläger i Kungsbacka pch vi blev mer än nöjda. Ett speciellt tack till kockarna Peter och Niclas för den fantastiska maten, vi återkommer gärna.”

Ulf Olofsson

IFK Umeå

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng