Eckerö

Åland

Åland: Eckerö

I Eckerö bor ni på hotellet som ligger på gångavstånd från en av Skandinaviens största fotbollshallar, Eckeröhallen. Hallen är oerhört imponerande med fullstor konstgräsplan 105×65 m och hela 21m i takhöjd! Här behöver ni aldrig oroa er för att vår nordiska väder ska förstöra ert träningspass.

 

Ni äter alla måltider på hotellet och här finns också ett samlingsrum med Playstation 3, som är otroligt uppskattat av alla fotbollslag. Vill ni besöka simhallen Mariebad, casinot eller gå i affärer så ligger Mariehamn ca 3 mil bort.

 

Hotellets ägarinna Sirpa med familj gör allt för att ni ska få ett lyckat läger och vi har ett flertal lag återkommer alltid år efter år, det går inte att få bättre betyg än så. En tidig bokning är ett måste.

Vår mening: Suveränt med nya, fräscha Eckeröhallen som ger möjlighet till fotbollsträning året om. Ett extra plus är att färjorna till Åland fortfarande har taxfreeförsäljning.

 

 

  • Invånare:  3.500 (i kommunen)
  • Avstånd gräsplan: /list_item]
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum med toalett och TV.
  • Avstånd: Från Stockholm med färja ca. 4 timmar.

 

 

”Vi ville ha en givande träningshelg på nära håll. Vi valde Åland med träning i Eckeröhallen. Här är träningsmöjligheterna helt fantastiska och man behöver aldrig oroa sig för väder och vind.”

Jenny Gunnarsson

Tränare Alunda IF Dam

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng