Halmstad - Mårtenson

Sverige

Sverige: Halmstad – Mårtenson

Halmstad är en fantastisk idrottsstad med massor av topp lag i flera olika sporter. Med First Hotel Mårtenson mitt i hjärtat av Halmstad kan vi nu ge er som vill ha en perfekt mix av träning, matcher och trevliga nöjen ett svårslaget alternativ.  Ni bor mycket bekvämt, äter gott i hotellets lyxigt inglasade vinterträdgård och på kvällen är det härligt hålligång på hotellets diskotek!

Vår mening: Perfekt för de som söker en trevlig mix av träning och nöjen. Högklassigt hotell mitt i hjärtat av nöjeslivet.

 

  • Invånare: 84.000
  • Avstånd hall: 2-3 km
  • Inkvartering: 2-bäddsrum med dusch, toalett och satellit-TV.
  • Avstånd: Från Göteborg 14 mil. Från Stockholm 49 mil.

 

 

”Vi är helnöjda med Halmstad och Hotel Mårtensson som plats för vårt träningsläger. Man bor bra mitt i stan, kanonbra mat, bra rum och bra möjligheter till möten/samlingar på hotellet. Att dessutom ha ett mycket bra nöjesutbud där man bor är också kanon. Det är lätt att hålla ihop gruppen och lagkänslan är på topp. Vi gör gärna Halmstad och Hotel Mårtensson till en tradition”

Håkan Ljungquist

Stallarholmens SK

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng