Köpenhamn Skovlunde

Danmark

Danmark: Köpenhamn – Skovlunde

Grattis idrotts-Sverige! Vi kan återigen erbjuda alla svenska klubbar ett nytt eldorado för ert nästa läger. I Skovlunde, strax utanför Köpenhamns centrum, finns på gångavstånd från ert trevliga logi flera handbollshallar, 50 meters inomhusbassäng, fullt utrustat friidrottsstadion, bowling, go-cart inomhus och mycket mer!

Det är inte svårt att förstå att kommunen fick guldmedalj som Danmarks främsta idrottskommun 2007. Vi samarbetar intimt med lokala fotbollsklubben Skovlunde IF som har över 800 aktiva medlemmar med både dam- och herrseniorlag och naturligtvis ungdomslag i alla åldersgrupper.

De senaste åren har Skovlunde blivit fullbokat väldigt fort, då ryktet har spridit sig runt om i fotbolls Sverige – åk till Skovlunde och ni får ett bra träningsläger.

Vår mening: Suveräna förhållanden för alla typer av läger med alla faciliteter på gångavstånd och Köpenhamns pulserande nöjesliv bara 10 km från ert logi. Tidig bokning ett måste!

 

 

  • Invånare: 1,4 miljoner
  • Avstånd gräsplan: 200 – 500 m.
  • Inkvartering: 3 bäddsrum med dusch och toalett.
  • Avstånd: Från Helsingör 4 mil.

 

 

”Vi har bara gott att säga om Skovlunde, väldigt trevlig personal på plats som serverade fantastiskt god mat och rummen var riktigt fräscha. Detta är ett av de bästa träningsläger jag varit på genom åren och jag kan varmt rekommendera andra lag att åka hit! Vi är supernöjda!”

Rolf Christoffersson,

Vallens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng