Hamburg Football Cup 2020

Se där, dagens glada fotbollsnyhet – tag chansen att delta i en ny spännande internationell ungdomsturnering i den tyska världsstaden Hamburg!

Det är Hamburger SV, en av Tysklands mest anrika klubbar som tillsammans med Sports International AB har glädjen att presentera första upplagan av Hamburg Football Cup 25-28 juni 2020.

-Fantastiskt roligt, säger en nöjd Lennart Norgren, vd på Sports International. Hamburg ligger förhållandevis nära Sverige och det har länge funnits ett stort intresse för en ungdomscup i Tyskland utan att nödvändigtvis behöva flyga. Tack vare HSV blir det verklighet nu.

Fotbollscupen spelas på storklubbens Hamburgs SV:s fantastiska anläggning i Norderstedt strax norr om Hamburg. Turneringen kommer att spelas på 4 fina naturgräsplaner och två konstgräsplaner av den senaste generationen på bekvämt avstånd från ert hotellboende. I kombination med världsstaden

Läs mer här!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng