Gotland Sports Academy fr 1 295 kr per person

Gotland Sports Academy fr 1 295 kr per person

Gotland – Idrottens ö är den perfekta platsen för träningsläger. När allt fler lag väljer att boka sina träningsläger inom Sverige inför våren 2021 har Gotland blivit en favorit bland många lag. Det senaste laget som bokade sade ”som utomlands fast hemma” och vi kan bara hålla med!

Vi på Sports International är oerhört stolta över att kunna presentera ett unikt samarbete med Gotland Sports Academy som inriktar sig på all typ av idrott. Här finner ni allt ni kan önska för ett lyckat träningsläger.
Ni bor i nybyggda stugor som ligger alldeles intill havet. Stugorna är toppfräscha och har två sovrum, vardagsrum, pentry, tv, WiFi samt dusch och toalett. Ni har en kort promenad till en uppvärmd konstgräsplan där ni får bästa tänkbara träningsförhållanden oavsett väder. Utöver detta så finns ett stort utbud av aktiviteter inom anläggningen.

Många har redan bokat populära Idrottens ö så kontakta oss redan idag för mer information och bokning.

Träningsläger inom Sverige fr 995 kr per person

Med Sveriges största utbud på träningsläger inom Sverige kan vi med säkerhet säga att vi har något som passar alla typer av lag. Allt från lyxhotell i Båstad till enklare boende i Fagersta. Våra destinationer sprider sig från Sundsvall i norr till Glemmingebro i söder, från Gotland i öst till Stenungssund i väst.
Ja ni förstår, vi har något som passar alla. Kontakta någon av våra erfarna träningslägerexperter redan idag så tar vi tillsammans med er fram det perfekta resmålet – något att se fram emot under de mörka vintermånaderna!