Gör som de allsvenska lagen – åk med Sports International!

Antalet lag som väljer att förlägga sitt träningsläger Barcelona och Katalonien ökar för varje år, både bland ungdomslag och amatörlag men även bland våra Svenska elitlag, 6 st allsvenska (Hammarby IF, Östersunds FK, Gefle IF, Gif Sundsvall och Falkenberg) och Halmstad BK från superettan har valt att åka till Katalonien och flera är på gång!

Idag kommer Hammarby och Östersund ner till Salou som ligger strax söder om Barcelona, Hammarby kommer under sitt 11 dagar långa läger spela 3 st träningsmatcher som alla kommer att sändas på C- More.

Söndag 31 Jan Hammarby  – Östersunds FK 15,30

Onsdag 3 Feb Hammarby – Halmstad BK 15,30

Lördag 6 Feb Hammarby – Helsingborgs IF 16,00

På Måndag kommer Helsingborgs IF och Halmstad BK till Katalonien. Henrik Larsson som efter sina två säsonger i FC Barcelona är extremt uppskattad i Barcelona och det kommer säkert uppmärksammas lite extra när han nu är där på träningsläger med sitt Helsingborg. Några av lagen har valt att se på en FC Barcelona match under sitt läger, i helgen spelas FC Barcelona – Atl Madrid inför ett fullsatt Camp Nou.

Funderar ditt lag åka på träningsläger? Kontakta oss redan idag för att få förslag. Vi har över 100 olika destinationer i vårt utbud till marknadens lägsta priser.

Ring oss på 0300-72095 eller läs mer om våra läger här.