Crêpes, Eifeltornet och fotboll – Paris!

Den världskända franska huvudstaden Paris är en av världens populäraste turistdestinationer. Få kan motstå charmen hos denna romantiska stad med fantastisk historia, kultur och samhälle. Paris har fler världskända turistattraktioner som få, om ens någon, annan stad kan erbjuda. Vem vill inte se fantastiska Eiffeltornet någon gång i livet. Eller de spektakulära vyerna från Sacré Coeur, fantastisk underhållning på världskända Moulin Rouge,  de oslagbara konstnärliga mästerverken på Louvren eller Europas enda Disney Land som självklart är barnens favorit.

Biljetter till PSG – Paris Saint Germain

I juli 2012 fick vi svenskar ytterligare en anledning att besöka Paris då vår egen Zlatan Ibrahimovic skrev på för stadens stolthet fotbollsklubben PSG. När han nu lämnade klubben sommaren 2016 så är det en helt annat klubb än tidigare. Numera är PSG en av Europas största klubbar och en av favoriterna att vinna Champions League.  Vi är Paris Saint Germains enda officiella biljettagent i Norden, något som vi är mycket stolta över att ha blivit och för dig som ska på fotbollsresa dit så innebär det självklart en mängd fördelar.

Vilken match vill du se i Paris?

I paketen inkl. hotell så ingår det 2 nätter (lördag – måndag) i del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

DatumMatchMatchbiljettinkl Hotellinkl Hotell & Flyg
14-16 AprPSG - LensRingfr 3485 krRing
28-30 AprPSG - Lorientfr 1980 krfr 4485 krRing
12-14 MajPSG - AjaccioRingfr 4485 krRing
1-3 JunPSG - Clermontfr 2180 krfr 4485 krRing

* = Endast 1 natt

Vill du ha mer information om våra resor till Paris?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra hotell i Paris

Samtliga hotell är besökta och godkända av oss!

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Paris. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Champs Elysées. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er fotbollsresa så smidig som möjligt.

Frukost ingår alltid när du reser med oss.

I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

Hur tar jag mig till hotellet?

Alla våra hotell ligger centralt i Paris. När man flyger till Paris så finns det 3 flygplatser man kan landa på, Charles de Gaulle som är det stora internationella flygplatsen dit de flesta bolag flyger, Orly som är en lite mindre flygplats eller Beauvais dit Ryan Air flyger. Från alla dessa flygplatser går det flygbussar flera gånger i timmen till centrala Paris. Från Orly och Charles de Gaulle går det även tåg. Innan er fotbollsresa så skickas matchbiljetterna och hotellvoucher hem till er, där finns även en beskrivning hur ni lättast tar er till hotellet.

Några av våra hotell i Paris

Hotel Ibis Garde du Nord
Holiday Inn Paris
Radisson Blu Paris
Hotel Scribe Paris

Plan du Parc des Princes

Arenaskiss över Plan du Parc des Princes

Parc de Princes är en modern arena med kapacitet på 48 028 åskådare, ofta är det fullsatt och stämningen på arenan håller högsta klass.

Vi har biljetter på de flesta sektioner på arenan. Fråga oss gärna vilken sektion, rad och plats ni kommer att sitta på . Det är en service som vi anser att alla resenärer borde ha rätt att få veta innan fotbollsresan.

 

Måsten på din fotbollsresa!

Eiffeltornet

Eiffeltornet-sportsinternational

Eiffeltornet är ett av de mest kända byggnadsverk i hela världen. Detta 324 meter höga torn, som nyligen firade sin 120:e födelsedag.  Lite rolig fakta är att Eiffeltornet väger totalt cirka 10 100 ton, varav 7 300 ton utgörs av metallkonstruktionen, som består av ungefär 12 000 järnbalkar, som är sammanfogade med 2,5 miljoner nitar. Det är 1 665 trappsteg (och inte 1 792 som många fransmän påstår för att få talet synonymt med året för den franska republikens införande) till toppen Enligt den officiella hemsidan för Eiffeltornet så målar man om konstruktionen vart sjunde år. För detta krävs 60 ton färg. Hittills har tornet målats om 18 gånger. I början var tornet mörkrött, sedan blekt ockragult (vid 1900-talets början). Numera är färgen vit. Att måla om tornet tar 15 månader och det krävs 25 målare som enbart använder pensel.

Louvren

Louvren-sportsinternational

Louvren är det största nationalmuseet i Frankrike och det mest besökta museet i världen. Louvren är beläget i centrala Paris och tillhör världens främsta konstmuséer både vad gäller storlek och samling.

Ett måste för den konstintresserade men får man tid över på sin fotbollsresa så är ett besök på Louvren någon vi verkligen kan rekommendera.

Sacré Coeur

Sacre-Coeur-sportsinternational

Sacré- Coeur ligger på toppen av Montmartre i det 18:e arrondissementet och ger en fantastiskutsikt över Paris. Kyrkan byggdes 1876-1914 för att markera bildandet av den tredje republiken. Initiativet togs av katolska kyrkan, som såg den som ett ”försoningsoffer” då Montmartre hade varit scenen för många av händelserna under Pariskommunen 1871. Den tänktes också som ett monument över de döda i fransk-tyska kriget. Basilikan fullbordades dock inte förrän 1914 och invigningen ägde rum först 1919.

Disneyland Paris

Disneyland-paris-sportsinternational

Barnens absoluta som inte behöver någon ytterligare beskrvning Detta är den enda Disneyparken i Europa och den har varit öppen sedan 1992. Disneyland sprider ut sig över 20 kvadratkilometer i förorten Marne-la-Vallée bara 32 km från centrala Paris. Det är enkelt att ta sig hit från centrala Paris med tåg tack vare det korta avståndet

Restauranger och nattliv i Paris

restaurant-paris-sportsinternational

Paris är känt för sitt fantastiska kök och otroliga nattliv. Vi hjälper gärna till med att boka bord på några av de fantastiska restaurangerna  i centrala Paris. För de som vill testa på Paris nattliv så har vi samarbete med ett flertal olika nattklubbar.

Dela detta med dina vänner