Fotbollsresor till Manchester och Man. Utd.

Vi på Sports International har förmånen att kunna erbjuda våra kunder möjligheten att åka på fotbollsresa till Manchester för att se världens förmodligen mest klassiska klubb Manchester United. Om så önskas kan vi bidra med allt som krävs för en komplett fotbollsresa till Manchester, d.v.s. matchbiljetter, flyg och hotell, men också övriga aktiviteter. Vi tipsar även gärna om olika sevärdheter!

Musik, arkitektur och fotboll i världsklass

Gillar man sport, musik, shopping, mat och nattliv så kan man få ut otroligt mycket av en resa till Manchester. Staden som en gång gick i bräschen för den industriella revolutionen har vaknat till liv och blivit ett trendigt mecka. I de gamla fabrikslokalerna från 1700-1800 talet växer det fram bostäder, restauranger och trendiga butiker. En fotbollsresa till Manchester är garanterat ett minne för livet.

Biljetter till Manchester United

Vi erbjuder biljetter till samtliga av Manchester Uniteds hemmamatcher. Beställ dina biljetter idag och upplev en tillställning med stämning utöver det vanliga på Manchester Uniteds hemmaarena Old Trafford! Ring oss redan idag eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi er snarast.

 

Vilken match vill du se i Manchester?

I paketen inklusive hotell så ingår 2 nätter (lördag – måndag) med del i dubbelrum, frukost och matchbiljett.

Alla datum är preliminära fram tills TV-sändningarna är fastställda. Det kan förekomma matchflyttar

DatumMatchMatchbiljettinkl hotellinkl hotell & flyg
26 DecManchester United - NottinghamRingfr 6780 krRing
2 JanManchester United - BournmouthRingfr 6780 krRing
14 JanManchester United - Man CityRingfr 7780 krRing
4 FebManchester United - Crystal PalaceRingfr 6780 krRing
18 FebManchester United - LeicesterRingfr 6780 krRing
25 FebManchester United - BrentfordRingfr 6780 krRing
11 MarManchester United - SouthamptonRingfr 5780 krRing
8 AprManchester United - EvertonRingfr 6780 krRing
22 AprManchester United - ChelseaRingRingRing
29 AprManchester United - Aston VillaRingfr 6780 krRing
13 MajManchester United - WolverhamptonRingfr 7780 krRing
28 MajManchester United - FulhamRingfr 7780 krRing

Vill du ha mer information om våra resor till Manchester?

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra hotell i Manchester

Samtliga hotell är besökta och godkända av oss!

Vi samarbetar med välkända och erkänt omtyckta hotell i centrala Manchester. Samtliga hotell är besökta och godkända av oss. Våra höga kvalitetskrav på boende, service och geografiskt läge gör vi aldrig några avsteg ifrån. Vi har hotell som passar alla typer av resenärer, vissa vill kanske bo i ett lite lugnare område och andra vill bo mitt på Albert Square. Fråga gärna oss om tips och råd. Ni bor alltid i tvåbäddsrum om inget annat har överenskommits. Samtliga rum är naturligtvis utrustade med dusch/bad, WC och TV. I god tid innan avresa skickas en hotellvoucher samt fotbollsbiljetterna hem till er med rekommenderat brev, allt för att göra er resa så smidig som möjligt.

Frukost ingår alltid när du reser med oss.

I våra paketpriser ingår alltid frukost. Våra hotell erbjuder alla en stor härlig frukostbuffé. De flesta hotell har även en restaurangdel som är öppen för middag och lunch.

Något som ni inte får missa när ni är på er fotbollsresa i Manchester är ett besök på en av Manchesters uteserveringar. Vi har våra egna favoriter som vi gärna delar med oss av. Är ni ett större sällskap så hjälper vi gärna till med att boka bord åt er.

Hur tar jag mig till hotellet?

Alla våra hotell ligger centralt i Manchester. När ni flyger till Manchester landar ni endast cirka 15 km från centrum, vid Manchester Flygplats. Från flygplatsen tar ni antingen taxi som tar ungefär 15-20 minuter beroende på trafiken och kostar cirka 30 pund enkel resa. Taxiterminalen går inte att missa då den ligger precis utanför terminalerna där taxi bilar väntar på kö. Det går även lätt att ta sig in till centrala Manchester med buss och tåg. Alla våra hotell ligger med bra anslutning till tunnelbanenätet och innan er fotbollsresa skickas hotell vouchern och matchbiljetterna och tillsammans med dessa så kommer en beskrivning på hur ni tar er lättast till ert hotell.

Några av våra hotell i Manchester

Thistle Hotel
Mercure Piccadilly Hotel
Premier Inn
Park Inn

Arenor

Manchester Uniteds arena heter Old Trafford men kallas också ”The Theatre of Dreams” plats för ca 75 000 åskådare och rankas som en 5* arena av UEFA.

Måsten på din fotbollsresa

Withworth Art Gallery

Beläget precis vid Manchester University ligger Whitwort Art Gallery som innehar flertal utav Englands mest framstående konst och design. Ett besök här garanterar variation, då både modern och historisk konst finns att skåda.  Huset bevarar en Edvardiansk fasad, med en otroligt vacker och ljus interiör som reguljärt står värd för nya utställningar som komplimenterar muséets permanenta kollektion.

Afternoon Tea

När man besöker England innebär det även förstås att ta passa på och ta del av dess rika kulturliv och traditioner.  Vid Bury New Road finns ett legendariskt café, Slattery Patisserie and Chocolatier, som etablerades 1965 av choklad experterna John och Margaret som fortfarande driver stället. Testa på en den traditionella Afternoon Tea och njut av utbudet av fantastisk choklad.

Manchester Cathedral

Ett besök i staden utan att ha sett denna fantastiskt inredda medeltidskatedral är en stor förlust. Dess träbeklädda interiör, höga tak med graverade detaljer och moderna glass bearbetningar gör denna katedral även till ett flitigt bokat ställe för konserter och bröllop. Guidade turer finns även.

Albert Square

I centrala Manchester ligger Albert Square, som även finns inom gångavstånd till Manchester Town Hall. Det gotiska torget, som är döpt efter Prins Albert, är prytt med viktorianska hus, statyer och byggnader. Den påbörjades att byggas 1868 och var klart 1877.  Ta en sväng runt det enorma och vackra torget, köp en glass vid en av torgets avstickare gator och njut av den utomordentliga samlingen av torgets välbevarade arkitektur och historia.

Dela detta med dina vänner