Malente

Tyskland

 

Tyskland: Malente

 

Malente – en riktigt spännande nyhet! Sports International är stolta att kunna presentera vårt exklusiva samarbete med Malente, Schleswig-Holsteins Fotbollsförbunds egen fantastiska anläggning nära Kiel (fyra mil).

Malente har en väldigt speciell relation till fotboll i Tyskland och det var här det tyska landslaget alltid laddade upp inför stora mästerskap från 1970 till 1994. Kvar finns också rummet (knappt 12 kvadratmeter) där hela truppen samlades efter den överraskande förlusten mot Östtyskland i hemma-VM 1974, De skrek och gnällde i över en timme, sedan gick de ut och vann VM. Malente-andan var skapad. Så sent som i våras var Hamburg SV där och laddade upp inför de avgörande matcherna i slutstriden för att hänga kvar – och det fungerade även för dem. Malente är också en av de anläggningar som många av de tyska ungdomslandslagen använder. Den ligger fint inbäddad i naturen, en kort promenad från centrum i den charmiga turistorten Malente.

Här finns en konstgräsplan och en naturgräsplan (endast för proffslag), omklädningsrum, massageutrymmen och rum för sjukgymnast, samlingsrum och en toppmodern mindre inomhushall med konstgräs om vädret ej skulle tillåta träning utomhus. Malente är en härlig upplevelse för alla som älskar fotboll och ett perfekt ställe att ladda upp inför säsongen. Närheten till Kiel och Hamburg gör den extra intressant. Tidig bokning ett måste!

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Tyskland!

tyskland

 

 

 

  • Invånare: 11 000
  • Avstånd naturgräs/konstgräsplan: 0 m (på anläggningen)
  • Inkvartering: 2-3-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Puttgarden 7 mil, Kiel 4 mil, Hamburg 11 mil

 

 

För oss är valet lätt, Sports International erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar Sports International först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!

Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng