Hamburg (HSV)

Tyskland

 

Tyskland: Hamburg (HSV)

 

Strax norr om Hamburg ligger Hamburger SV:s fantastiska anläggning Sportanlage Norderstedt med hela åtta naturgräsplaner och två konstgräsplaner, varav en som byggs klart sommaren 2018.

Sports International är mycket stolta att ha blivit utvalda till exklusiv partner i Skandinavien – endast genom oss kan ni boka här.
Förutom de fina planerna finns möjlighet att hyra omklädningsrum. Vi har flera fina hotell i Norderstedt på kort bussavstånd och även en trevlig förläggning för ungdomslag på anläggningen. Då äter ni måltiderna i HSV:s restaurang i anslutning till boendet och planerna. Med tåg från Norderstedt är man i centrala Hamburg på 17 minuter. Passa också se HSV:s återtåg till Bundesliga – stämningen på Volkstadion är en fantastisk upplevelse. Med vårt nära samarbete med HSV hjälper vi gärna till att ordna matchbiljetter.

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Tyskland!

tyskland

 

 

  • Invånare: Hamburg 1.8 miljoner (Norderstedt 80 000)
  • Avstånd naturgräs/konstgräsplan: 0-6 km
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum på sportlogi(HSV) och 3- stjärniga hotell
  • Avstånd: Från Hamburg 19 km, Puttgarden 14 mil

 

 

Nyhet 2018!

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng