Berlin Generator

Tyskland

 

Tyskland: Berlin Generator

 

”Jag är en Berliner” Så sa den amerikanska presidenten John F Kennedy i ett känslomässigt tal i Berlin 1963. Så kommer förmodligen ni också att utrycka er efter att ni varit i Berlin på träningsläger.

Vi är stolta att som första reseföretag i Norden kunna erbjuda centrala Berlin som träningslägersdestination i fotboll. Vilken fantastisk stad och vilken fantastisk anläggning ni kommer till. Bara 1 km från Generator hostel Prenzlauer Berg där ni bor,  tränar ni på den lokala klubben Berliner TSC fina sportcenter.

Ett träningsläger i Berlin blir inte bara en fin förberedelse inför den nya säsongen utan också ett kulturellt äventyr i en av Europas mest populära städer. Ni tar er enkelt in till Berlins populära sevärdheter som Brandenburger Tor, Alexander Platz, Unter den Linden, delar av muren och Checkpoint Charlie mm. Här finns oändligt med sevärdheter och nöjen för er att frossa i. Passa också på att se Hertha Berlin i Bundesliga på Olympiastadion. Som officiell agent för Hertha Berlin så hjälper vi er självklart med biljetter

Vår mening: Som träningslägerdestination är Berlin exotiskt, det är spännande och det är exklusivt. Här får ni ypperliga sportsliga förutsättningar samtidigt som ni har chansen att uppleva en helt fantastisk stad med stort utbud av nöjesliv och kultur.

Läs vår broschyr om fotbollsläger i Tyskland!

tyskland

 

 

 

 

  • Invånare: 4,3 miljoner
  • Avstånd konstgräsplan: ca: 1 km
  • Inkvartering: 3-4-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Rostock 23 mil, från Puttgarden 40 mil