Vejbystrand

Sverige

Sverige: Vejbystrands vandrarhem / b&b

 

Detta nyrenoverade mysiga vandrarhem, beläget i natursköna Vejbystrand, ligger bara 500 meter ifrån havet. Sju minuters promenad och du befinner dig mitt i ett semesterparadis med dessa otroligt vackra sandstränder. Hamnen i Vejbystrand är idyllisk med sina båtplatser, restauranger och vackra promenader.

Nu kan vi dessutom erbjuda er som lag de perfekta förutsättningarna för ett givande träningsläger inför säsongen. Ni tränar på Vejby IF:s nya fina konstgräsplan på kort promenad avstånd från vandrarhemmet. Här finns även Vejby Sport Park med bland annat padelbanor.

 

 

 

  • Invånare: 2 700
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 1,5 km.
  • Inkvartering: Enklare 2-3-bäddsrum.
  • Avstånd: Från Göteborg 19 mil, från Stockholm 55 mil.

 

lagbild 2016 IF Väster P02

Mycket bra anläggning och bra bemötande av den lokala klubben Vejby. Satu som driver anläggningen var väldigt tillmötesgående och hjälpsam. Extra plus att vi var själva som lag på anläggningen, det var perfekt för oss.

Peter Olsson, IF Väster

 

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng