Västerås

Sverige

Sverige: Västerås

Västerås är en perfekt lägerdestination för såväl seniorlag som ungdomslag, med ett stort utbud av aktiviteter och mycket goda sportsliga förutsättningar. Ni bor på Scandic och har närhet till stadens centrum och det enorma utbudet av trevliga caféer, butiker och nattklubbar mm. Det är lätt att trivas i Västerås och en bra miljö att vistas i för att i lugn och ro kunna förbereda sig inför kommande säsong.

Hotellet har även ett relaxcenter med inomhuspool, bastu och gym.

Som gemensam aktivitet rekommenderar vi ett besök i äventyrshuset Prison Island som ligger alldeles i närheten av hotellet. Där ställs ni som grupp inför olika problem som skall lösas i fängelseceller, ett utmärkt sätt att stärka sammanhållningen och göra något väldigt annorlunda tillsammans.

Vår mening: Ett läger i Västerås är en utmärkt uppladdning inför kommande säsong, här erbjuds ni unika möjligheter att kombinera den sportsliga biten med den allt viktigare sociala biten.

 

  • Invånare: ca: 133 000
  • Avstånd konstgräsplan: 3-10 km
  • Inkvartering: 4-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Stockholm 11 mil, Göteborg 38 mil, Sundsvall 34 mil.

För oss är valet lätt, sport international erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar sports international först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!

Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng