Västerås - Hasslö Hotell

Sverige

Sverige: Västerås – Hotell Hässlö

Foto: Jennifer Gosch

I utkanten av Västerås Centrum hittar ni mysiga Hotell Hässlö. Hotellet ligger på gamla flygflottiljens område i en fantastisk rogivande miljö.

Hotellet är familjeägt och präglas av sin fantastiska service. Alla rum har eget kaklat badrum, TV och skrivbord, gratis Wifi ingår för alla gäster. Hotellet har 49 rum och det finns generöst med gemensamma ytor med pingisrum, biljard, gym, bastu och ett stort TV/allrum där hela laget kan samlas för gemensamma aktiviteter. På utsidan finns även frisbeegolfbana som är en mycket uppskattad lagaktivitet

På promenadavstånd från hotellet finns Hasslöhuset där man kan besöka en fantastisk spa avdelning samt gym. Boende på hotellet har specialpriser.

Vår mening: Ett mysigt familjeägt hotell med fantastisk service. Här kommer ni att stortrivas. Extra plus för de generösa ytorna på hotellet där laget kan samlas för bastu, pingis, biljard eller framför TV:n till en fotbollsmatch.

 

  • Invånare: ca: 133 000
  • Avstånd konstgräsplan: 1 – 10 km
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Stockholm 11 mil, Göteborg 38 mil, Sundsvall 34 mil.

Nyhet 2021!

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng