Vårgårda

Sverige

Sverige: Vårgårda – Tångahallen

Nu finns det ytterligare ett svårslaget alternativ för alla er som vill gardera er mot väder och vind. Åk till Vårgårda och träna inne i deras nya fräscha konstgräshall.

Tångahallen är 71×45 meter och har det senaste konstgräset med fullstora straffområden, en perfekt träningshall där ni ostört kan ladda upp inför säsongen. I Tångahallen har ni också tillgång till stort samlingsrum med cafeteria, storbilds-TV och flera omklädningsrum. Ni bor på vandrarhemmet inom anläggningen och ni serveras näringsrik idrottsmat i restaurangen.

På gångavstånd finns även två fullstora konstgräsplaner utomhus där ni kan välja att förlägga era träningspass, detta gör Vårgårda och Tånga Hed till ett mycket säkert träningslägersalternativ redan tidigt på säsongen.

För er som vill kombinera träningslägret med andra spännande aktiviteter finns även ett äventyrscenter intill anläggningen, där erbjuds aktiviteter som paintball, lerduveskytte, bowling, teambuildingbana, skärmflygning och mycket mera.

Planera in en helg för försäsongsläger i Tångahallen så kommer ni maximalt förberedda till seriestarten!

Vår mening: Bara en timma från Göteborg kan ni träna inomhus på konstgräs. Perfekt läge för att svetsa samman laget en helg på nära avstånd.

 

 

  • Invånare: ca 11 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 0 meter – 1 km
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren
  • Avstånd: Från Göteborg ca: 7 mil, från Stockholm ca: 42 mil

 

 

 

”Vi kom till Vårgårda och insåg att vi hamnat på en verklig kanonanläggning. Här bodde vi riktigt bra och vi hade konstgräsplanen precis utanför där båda våra lag tränade på olika tider. På anläggningen löste de också alternativ träning för våra skadade spelare som valt att följa med på lägret. Att veta att det fanns inomhushall med konstgräs var en trygg känsla inför lägret då vårvädret inte visat sig speciellt ofta innan avresa.’’ 

 

Rikard Liljeroth,

Hovshaga AIF Dam

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng