Uppsala - Arenahotellet

Sverige

 

Sverige: Uppsala

Uppsala har länge varit en efterfrågad destination och nu kan vi äntligen presentera det nybyggda 4 stjärniga Arenahotellet. Stadens största hotell med närhet till idrottsarenor och stadens centrum. Arenahotellet är det naturliga valet för alla som älskar att röra på sig och leva lite nyttigare, från evenemangsbesökare och idrottsföreningar. Arenahotellet är speciellt anpassat för idrottslag, ni bor i fräscha 2-4 bäddsrum. Alla hotellrum har platt-tv med kabelkanaler, fritt wifi, skrivbord och eget badrum. Hotellet har en kostnadsfri bilparkering  (bussparkering finns över gatan).

Måltiderna serveras i hotellets välrenommerade restaurang som har mat speciellt anpassat till idrottslag.

Efter att ha arrangerat träningsläger i snart 35 år så kan konstatera att Arenahotellet i Uppsala är ett av de bästa alternativen i Sverige som funnits för träningsläger.

Vår mening: Den perfekta destinationen för träningsläger. Fint hotell med fantastiska träningsfaciliteter i närheten. Med kort avstånd från flera olika större städer tror vi att detta kommer att bli en storsäljare. Tidig bokning är ett måste.

 

  • Invånare: 165 000
  • Avstånd konstgräsplan: kort transport
  • Inkvartering: 2-4-bäddsrum med dusch och toalett
  • Avstånd: Från Stockholm 7 mil, från Göteborg 45 mil, från Sundsvall 31 mil.

Nyhet 2021!

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng