Sundsvall

Sverige

 

Sverige: Sundsvall

Vi är stolta att presentera en spännande nyhet – träningsläger i Sundsvall. I samarbete med GIF Sundsvall kan vi nu erbjuda högklassiga uppladdningar och läger i bästa miljö i fotbollens huvudstad i Norrland.

Bor gör ni centralt på fina och välrenommerade First Hotel Strand med f.d. FIFA-domaren Helen Caro i spetsen. Helen och hennes trevliga personal vet precis vad ett fotbollslag behöver för att få ut maximalt av sitt läger.

Träningarna bedrivs på 5-10 minuters transport från hotellet där alternativen är Nordichallen, Camp Mitthem, Västhagen och NP3 Arena (Idrottsparken), allt beroende på tidpunkt och platstillgång. Med vår partner GIF Sundsvall har vi också perfekta möjligheter att anordna givande träningsmatcher för lag i alla åldrar.

Förutom träning och matcher har Sundsvall förstås mycket annat att erbjuda. Varför inte boka en tid på populära  äventyrsbadet Himlabadet- vi har kontakterna för bästa pris. Sundsvall har ett rikt nöjesutbud och vi hjälper gärna till med en bordsbokning om ni vill se ert favoritlag på någon av sportbarerna – eller ännu bättre, se GIF Sundsvall live i vårens seriespel. Läger i Sundsvall – bäddat för succé!

 

  • Invånare: 104 000
  • Avstånd konstgräsplan: ca: 5 minuters transport.
  • Inkvartering: Fräscha 2-3-bäddsrum.
  • Avstånd: Från Umeå 264 km, Örnsköldsvik 154 km, Östersund 188 km, Hudiksvall 94 km.

”Spännande nyhet 2021!”

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng