Strand Hotell Borgholm

Sverige

Sverige: Öland – Borgholm

Vi på Sports International kan stolt presentera en oerhört spännande nyhet i Strand hotell i Borgholm. Ni bor på det anrika hotellet precis vid strandkanten och kan se solen gå ner över havet på kvällarna.

Här har ni bekvämligheter som pool, relax, bastu och mm. Allt på Strand andas lyx och professionalism.

Ett stort plus för det berömda köket som gör att ni kommer längta efter måltiderna.

Det sägs att solen alltid skiner på norra Öland och tittar vi på statistiken över soltimmar så ligger norra Öland alltid i topp. Detta gör att naturgräsplanen som ligger på anläggningen är en av de absolut tidigaste i Sverige och den håller hög standard tidigt på våren. Skulle det vara en tuff vinter så finns även en ny konstgräsplan som är förberedd för uppvärmning som ni kan träna på. Ni kan faktiskt själva avgöra på plats vilket underlag ni vill träna på.

Vi har tätt samarbete med klubbarna på Öland så vill man sätta ihop en liten turnering med träningsmatcher så skall det kunna gå att lösa.

I Borgholm finns en rad olika aktiviteter och ni kommer at stortrivas.

.

 

  • Invånare: ca: 3 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 150 m
  • Inkvartering: 3-4 bäddsrum
  • Avstånd: Från Växjö 18 mil. Från Jönköping 29 mil. Från Kalrskrona 16 mil.

 

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng