Söderåkra - Möre Hotell

Sverige

Sverige: Söderåkra – Möre Hotell

Möre hotell som ligger i Söderåkra strax söder om Kalmar är ostkustens nya fotbollsparadis. Här finner ni en mängd olika vårtidiga fotbollsplaner inom bara några kilometers avstånd och fotbollsklubbarna duggar tätt i området.
Hotellet erbjuder fantastiska faciliteter som simbassäng, gym, toppmoderna konferensrum samt en nyrenoverad relaxavdelning med jacuzzi och bastu.
Vi kan erbjuda två olika boendeformer på hotellet antingen sover ni i 2-4 bädds rum med dusch, toalett och TV på rummet eller i sovsal där ni har dusch, toalett i korridoren samt samlingsrum. Här ligger också charmiga Möre golfklubb endast 500 meter från hotellet.

Vår mening: Toppklass på boende med riktigt bra faciliteter. Mängder med klubbar som vill möta er i en träningsmatch.
Passa på att se en Allsvensk fotbollsmatch på nybyggda Guldfågeln Arena.

 

 

 

  • Invånare: 1300
  • Avstånd gräsplan: 200 m – 9 km
  • Inkvartering: 3-4 bäddsrum, alternativt sovsal
  • Avstånd: från Växjö 11 mil, Göteborg 34 mil, Stockholm 44 mil.

 

 

Digital StillCamera”I år föll valet på Möre Hotell då det geografiska läget passade oss perfekt. Trots den kalla och snöig vår så var planerna i gott skick och vi tränade två pass samt spelade två matcher på tidiga och fina naturgräsplaner. Bra hotell med fina sidoaktiviteter som pool och relax gjorde att vistelsen blev lite extra bra”

 

 

Royne Engström,

Vetlanda FF Dam

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng