Skottorp

Sverige

Sverige: Skottorp

 

I södra Halland mitt emellan Båstad och Laholm ligger Skottorp och det Asieninspirerande pensionatet BonSai. Många europeiska storlag åker på asienturné som uppladdning för sin säsong men här i Skottorp ges möjligheten för ett inspirerande besök med asiatisk atmosfär på hemmaplan. Helt klart ett annorlunda sätt att inleda säsongen på.
Skottorp har alltid varit känt för sina vårtidiga gräsplaner och på kort gångavstånd ligger Skottorps IF:s fina idrottsanläggning. På pensionat BonSai tar vi endast emot ett lag i taget så förutsättningarna för att svetsa samman laget och bygga en stark lagkänsla är optimala.

Vår mening:
En annorlunda och spännande miljö. Perfekt för de lag som vill testa något nytt och ladda upp utan att störas av andra lag.

 

 

 

 

  • Invånare: ca: 24 000 (Laholms kommun)
  • Avstånd gräsplan: ca: 300 m
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum
  • Avstånd:  Från Göteborg 16 mil, från Stockholm 53 mil

 

 

 

 

”Personalen nere i Skottorp var fantastiskt duktiga och behjälpliga, hade vi ett önskemål så fixade dem det på bästa sätt. Väldigt skönt med träningsplanerna på nära avstånd!”

Stefan Samuelsson,

IFK Fjärås Dam

 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng