RC Hotell Jönköping

Sverige

Sverige: RC Hotell Jönköping

Ni bor precis vid Jönköpings stora nybyggda (2016) idrotts-centrum. RC Hotell med tennis, badminton, squash, klättring, bowling och curling samt ett stort Nordic Wellness gym på hotellet. Elmiahallen med sin fullstora konstgräsplan inomhus ligger endast 2 minuter bort. Kinnarps Arena, Rosenlunds IP och Rosenslundsbadet finns inom 5 minuters promenad vilket gör detta till det ultimata idrottcentret och den perfekta starten på säsongen.

Passa på och åk tidigt på säsongen och ta chansen att träna i Elmiahallen.

Uppgradera gärna en middag till hotellets helt fantastiska grillbuffé. Med kort avstånd till Jönköpings centrum kan ni även passa på att testa stadens nattliv.

En klockren 10-poängare för er som vill ha det ultimata träningslägret.

Vår mening: Den ultimata träningsanläggningen med det mesta på ett och samma ställe. Dessutom möjlighet till träning på fullstor plan inomhus för tidiga läger.

 

 

 

 

  • Invånare: ca: 132 000
  • Avstånd naturgräsplan: 400m
  • Avstånd konstgräsplan: 400 m – 10 km
  • Avstånd Elmiahallen: 400 m
  • Inkvartering: 3-4 bäddsrum
  • Avstånd: Stockholm 32 mil, Göteborg 15 mil, Örebro 21 mil, Karlstad 25 mil

 

Jättefint hotell och boende med rymliga rum. Det fanns alltid något att göra vid sidan av träningen. Vi spelade curling och bowling för att stärka sammanhållningen ännu mer. En av kvällarna var vi i konferensrummet för quiz och lekar, Killarna var jättenöjda med vistelsen.

 Rasmus Persson, Sollebrunns AIK Herr

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng