Oxelösund

Sverige

Sverige: Oxelösund – sportboende

En spännande nyhet inför 2021 är vackra Oxelösund precis vid havet.

Här bor ni fint på Campox Sportboende som stod färdigt 2018. Här finns det 40 sovplatser som är fördelade på två rum. I varje rum finns även en liten soffhörna för spel och umgänge. Samlingsrummet har stora ljusa fönster och altandörr som leder till den fina altanen utanför. Lokalen har en öppen planlösning tillsammans med köksdelen. Här finns det möjlighet att umgås tillsammans med hela laget samt lägga upp taktiken för dagens träningar.

På gångavstånd från boendet finns det en naturgräsplan, en konstgräsplan, simbassäng (25 m), relaxavdelning, löparbanor, gym samt inomhushall för innebandy, handboll och basket.

Med perfekt läge endast 15 min från E4:an så kommer detta att vara en anläggning som kommer att vara oerhört populär för lag från stora dela av Sverige. Från Stockholm tar man sig till Oxelösund på ca: 1 timme, från Norrköping på ca: 45 min.

Vår mening: En perfekt anläggning för många olika typer av idrotter. Fräscht boende med allt på gångavstånd, snabb bokning kommer att krävas!

Se en video från anläggningen här.

 

  • Invånare: ca: 12 000
  • Avstånd konstgräsplan/naturgräsplan: gångavstånd
  • Inkvartering: flerbäddsrum
  • Avstånd: Från Norrköping 7 mil, Stockholm 11 mil.

Nyhet 2021!