Oskarshamns Stugby

Sverige

Sverige: Oskarshamn

Skärgård, Gotlandsfärjor och laboratorium. Oskarshamn är mycket mer än så. Här bor ni på fantastiska Gunnarsö i rymliga och fräscha stugor med havet runt knuten.

Träningsmöjligheterna här kan inte bli bättre. Vi har ett tätt samarbete med Oskarshamns AIK vars anläggning består av både naturgräs, konstgräs samt en inomhushall med konstgräs (40*40).

Ni har promenadavstånd till Oskarshamns AIK’s anläggning där ni får eget omklädningsrum under hela vistelsen. På anläggningen finns även ett konferensrum som ni kan hyra till.

Uppbackningen från Oskarshamns AIK är fantastisk och gör att förutsättningarna för ert läger i Oskarshamn blir optimala.

Ett besök på The Big Bang där ni kan köra 5 kamp, bowling, jaktsimulator, golfsimulator, raceroom, lasergame, bullride, unicurl, biljard, dart eller kanske bara sitta ner och kolla på en ligamatch i fotboll är verkligen att rekommendera.

 

Vår mening: Perfekt boende för träningsläger då ni bor i rymliga stugor med dusch och toalett. Ni har även samt WiFi i alla stugor.

Promenadavstånd till Oskarshamn AIK:s anläggning där ni får eget omklädningsrum. Anläggningen har naturgräsplan, konstgräsplan samt en inomhushall med konstgräs.

Vill ni ta er in till Oskarshamns centrum så är det endast 5 minuter bort.

 

 

 

 

 

  • Invånare: ca: 18 000
  • Avstånd konst/naturgräsplan: 100 m
  • Inkvartering: 5-bäddsstugor
  • Avstånd: Stockholm 34 mil, Göteborg 32 mil, Jönköping 17 mil, Örebro 28 mil

 

För oss är valet lätt, Sports International erbjuder unik service innan, under och efter träningslägret och sätter verkligen kunden i fokus.

Det är därför vi alltid kontaktar Sports International först, oavsett om vi ska på ett mindre läger i Sverige eller större utomlands så sätter dom alltid ihop ett förstklassigt upplägg som passar våra önskemål. Kan inte mer än ge mina bästa rekommendationer!

Staffan Arlefalk Yngsjö IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng