Örebro

Sverige

 

Sverige: Örebro SK Ungdom

Örebro SK har en fanstatisk egen träningsanläggning där ÖSK ungdom håller till. Här har ni chansen att komma och bo i deras klubblokal i fräscha fina hotellsängar i en modern sovsal. En helt perfekt anläggning för de ungdomslag som vill slipa lagkänslan och vara tillsammans en helg. Träningen sker på ÖSK ungdoms egna konstgräsplan som ligger alldeles på utsidan ert boende.

Ni kan också passa på att kombinera ert läger med att se en allsvensk match, eller varför inte ett besök på Gustavsviks äventyrsbad och roa er med Sveriges nyaste och häftigaste vattenrutschbanor.

Vår mening: Till Örebro tar man sig enkelt både från västkusten och östkusten. Därför är Örebro en av våra mest lättillgängliga anläggningar och populärt för alla typer av lag. Här får ni ut vad som krävs av ett lyckat träningsläger så boka er plats redan idag.

 

  • Invånare: ca: 130 000
  • Avstånd konstgräsplan: 0 m
  • Inkvartering: Sovsal
  • Avstånd: Från Stockholm 20 mil, Göteborg 28 mil, Karlstad 10 mil,  Uppsala 17 mil.

Nyhet 2019!

Next »Page 1 of 3« Prev

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng