Nyköping

Sverige

Sverige: Nyköping

I Nyköping finner ni en mycket intressant nyhet i träningslägersutbudet. Träningsfaciliteterna är utöver det vanliga då kommunen satsat på uppvärmda konstgräsplaner som ger tränande lag ypperliga träningsförutsättningar. Här krävs det tidiga bokningar då antalet platser är begränsat.
Ni bor på fräscht nybyggt hotell med utsikt över Skavsta landningsbana. Hotellchefen är mycket idrottsintresserad och han vet precis vad som krävs för att ett lag skall få en perfekt start på säsongen.

 

Staden Nyköping är en gemytlig stad med stort utbud av restauranger, caféer, barer och butiker. Här är det lätt att kombinera ett givande träningsläger med en socialt sammansvetsande resa för laget.

Vår mening:
En spännande nyhet för alla typer av idrotter, fina träningsförhållanden och bra service gör att Nyköping blir ett givet val för många lag.

 

 

  • Invånare: Ca 51 000
  • Avstånd gräsplan:  ca 10 km
  • Inkvartering: 2-4 bäddsrum med dusch och toalett i korridoren.
  • Avstånd:  Från Stockholm ca 9 mil, från Göteborg ca 37 mil

 

 

”Vi valde att förlägga vårt träningsläger i Nyköping denna gången och vi blev verkligen nöjda. Vi hade en tät kontakt med Sports International både innan och under lägret vilket gjorde att allt flöt på fantaskiskt bra under helgen. Extra positivt att ni hörde av er på lördagen och kolla så allt gick bra!”  

Anders Ekblom,

Järla IF F 97

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng