Malmö

Sverige

Sverige: Malmö – First Hotel Jörgen Kock

Foto: Apelöga

Det tog 14 år för svensk fotboll att ta sig tillbaka in i Champions League och det var Malmö FF som lyckades med bedriften. Nu kan vi erbjuda er ett magnifikt träningsläger med boende i centrala Malmö på trendiga First Hotel Jörgen Kock. Här kan ni förena nytta med nöje och njuta av goda sportsliga förutsättningar och få en perfekt uppladdning inför er kommande säsong. Passa gärna på att besök Swedbank stadion och se hela Sveriges stolthet Malmö FF, vi hjälper er med biljetter.

Vår mening:

Att åka till södra Sverige på träningsläger har alltid varit populärt, att dessutom kunna kombinera det med ett centralt boende i Skånes största stad ger er en perfekt kombination av ett sportsligt och socialt träningsläger.

 

  • Invånare: ca: 315 000
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 1,5 – 9 km
  • Inkvartering: 3-4 bäddsrum
  • Avstånd: Från Göteborg ca: 27 mil. Från Stockholm ca: 61 mil. Från Oslo ca: 56 mil.

 

Kim”Det är en av säsongens höjdpunkter att komma iväg på träningsläger, det är något vi har stor nytta av både innan, under och efter träningslägret. Vi har varit på många läger med Sports international, senast i Båstad och det var succé.”

Kim Pearce

Olskrokens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng