Ljungbyhed

Sverige

Sverige: Ljungbyhed

Det är till Ljungbyhed ni skall åka när ni vill åka med flera lag ifrån föreningen, här finns stor kapacitet och enormt bra möjlighet att stärka sammanhållningen och njuta av ett underbart fotbollsklimat. Två av Skånes absolut finaste fotbollsplaner inom området samt otroliga möjligheter för gemensamma aktiviteter i de stora utrymmena som anläggningen förfogar över. Här kan ni verkligen kombinera den sportsliga delen ihop med den allt viktigare sociala delen. Logementsboende eller hotell, det väljer ni själva. Ta gärna med golfklubborna också för här finns Ljungbyheds fantastiska 18 hålsbana.

Planera in en helg i Ljungbyhed innan serien startar och ni kommer att få den starten på säsongen som ni så gärna vill ha. Servicen, maten och det sportsliga förutsättningarna finns i Ljungbyhed, allt detta gör Ljungbyhed till ett mycket populärt träningslägers alternativ.

Vår mening: Perfekta förutsättningar för ett bra träningsläger både sportsligt och socialt. Hit kommer ni att vilja åka tillbaka!

 

 

 

  • Invånare: 16.000 (i Klippans komun)
  • Avstånd gräsplan: 0-300 m.
  • Inkvartering: Flerbäddsrum med dusch och toalett i korridoren, alt 2-bäddsrum på hotellet
  • Avstånd: Från Göteborg 22 mil.Från Stockholm 53 mil.

 

 

”I Ljungbyhed fick vi ett trevligt bemötande av personalen på plats. VI bodde alla i samma hus fast olika rum och kunde enkelt samlas på kvällarna för att svetsa samman gänget. Att anläggningens två egna fantastiska naturgräsplaner ligger precis utanför dörren är ett stort plus då vi kunde låta bussen stå parkerad under hela vistelsen”

 

Marcus Kraaijenbrink,

Runsten/Möckleby IF  

 

Nu är vi hemkomna ifrån Ljungbyhed.

Och vill med detta mail bara säga att det varit riktigt lyckat på alla sätt. Platsen är perfekt för gemenskapen med generösa utrymmen

Maten har varit lysande och kanonfrukost. Även personalen har varit väldigt tillmötesgående.

Vi fick ju även två träningsmatcher varav en väldigt lyckad då FC Hessleholm kom till oss.

Riktigt bra motstånd och en nyttig genomkörare.

Kommer varmt rekommendera Ljungbyhed för andra

Tack!

Sven Nilsson G-S Orust FC

GS Orust ref bild

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng