Landskrona - Stugby

Sverige

Sverige: Landskrona – Stugby

Borstahusens stugby är den ultimata destinationen för träningsläger i fotboll. Vi kan som enda läger arrangör erbjuda er att bo i de toppfräscha A-stugorna som är 63 kvadratmeter stora. Alla blir lika förvånade när de kommer in i dessa stugor, de är inredda som lyxlägenheter.

För er som föredrar lite enklare standard så kan vi även erbjuda er B-stugorna. Alla har toalett men dusch sker i anläggningens toppmoderna servicehus där alla duschar finns i separata låsbara duschrum.

Ni äter era måltider på golfrestaurangen precis intill stugorna och för den som är intresserad så är det bara att ta med sig golfklubborna och ta en runda på mästerskapsbanan. Landskrona är destinationen för er som vill ha mycket aktiviteter. Här har ni möjlighet att besöka det populära centret curla.nu som ligger på kort avstånd från boendet. Där kan ni testa på teambuildingaktiviteter så som curling, bowling, biljard, shuffleboard, raceroom och mycket mer.

De sportsliga förutsättningarna är också fantastiska. I Borstahusen finns fina och vårtidiga naturgräsplaner bara 400 meter ifrån stugorna. För er som föredrar konstgräs så finns det nu en helt nylagd konstgräsplan år 2016 i anslutning till boendet. Utöver detta finns det ett utegym samt ett nytt motionsspår på anläggningen.

Landskrona kommun har stor erfarenhet av att ta emot gästande fotbollslag som vill ha ett riktigt bra träningsläger, ta chansen och boka upp en helg i Landskrona ni också.

Vår mening: Landskrona är perfekt för fotbollsläger – massor av fina planer och trevliga nöjen. Helt enkelt alla förutsättningar som krävs för ett givande träningsläger

 

 

 

  • Invånare: ca: 43 000 i kommunen
  • Avstånd gräsplan: 400 m Avstånd konstgräsplan: 400 m – 3 km.
  • Inkvartering: A-stugor, 6-7-bäddsstugor med dusch, toalett, TV och pentry
  • Inkvartering: B-stugor, 4-6 bäddstugor med toalett, TV och pentry (dusch sker i toppmodernt servicehus)
  • Avstånd: Från Göteborg 24 mil. Från Stockholm 58 mil.

 

 

Mattias Hortin Löftadalen”Vi är väldigt nöjda med vårat träningsläger nere i Landskrona. Boendet var grymt bra och stort plus att man hade planerna på gångavstånd. Proffsigt bemötande från både Sports International och från anläggningen!”

Mattias Hortin,

Löftadalens IF Herr

 

 

Joel Hansson Stångenäs AIS

 

”Vårt läger blev en riktig fullträff. Mat och boende motsvarande våra förväntningar och mer därtill. Vi är verkligen helnöjda med upplägget och den goda servicen ifrån Sports International!” 

Joel Hansson,

Stångenäs AIS

 

 

 

”Vi kom iväg med ett gott gäng och de var lätt det bästa träningslägret vi har varit på, allt var suveränt. Vi bodde i fräscha stugor, tränade på gångavstånd och serverades bra mat. Det var inte sista gången vi åker med Sports International på träningsläger.”

Daniel Engström

Olskrokens IF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng