Landskrona - Hotell Öresund

Sverige

Sverige: Landskrona – Hotell Öresund

Landskrona är för många svenska fotbollslag det självklara valet för träningsläger på våren. Vi är därför stolta att kunna presentera ett högklassigt alternativ för alla er som önskar bo centralt.

Här håller ni era samlingar innan och efter match i någon av hotellets många konferenslokaler och ni serveras mat från kockar som verkligen har känsla för matlagning.

Ni erbjuds gratis parkering, gratis Wi-Fi samt rum med TV och eget badrum.

Vägg i vägg med hotellet finner ni gymmet, dit ni har fritt inträde som gäst på hotellet. Här finns även bastu och solarium att tillgå.

Landskrona är destinationen för er som vill ha mycket aktiviteter, här har ni möjlighet att besöka det populära centret curla.nu som ligger på kort avstånd från boendet. Där kan ni testa på teambuilding aktiviteter så som curling, bowling, biljard, shuffleboard, raceroom och mycket mer. 

I närområdet finner ni en stor park för teambildade aktiviteter eller bara avkoppling, en lång strandpromenad med flera badstränder, samt minigolfbana och utomhusbad.

Inom 5 minuter når ni både nöje och affärer, flertalet restauranger och däribland välkända sportbarer

Kontakta oss redan idag då antalet platser är begränsat.

Vår mening: Landskrona är perfekt för fotbollsläger – massor av fina gräsplaner och trevliga nöjen. Här krävs tidig bokning då det alltid blir fullbokat mycket snabbt!

 

 

  • Invånare: ca: 43 000 i kommunen
  • Avstånd gräsplan/konstgräsplan: 2-10 km
  • Inkvartering: 3-4-bäddsrum
  • Avstånd: Från Göteborg 24 mil. Från Stockholm 58 mil.

 

 

Claes Andersson Vetlanda GIF’’I år testade vi att åka till Landskrona och bo på ett centralt hotell, det var riktigt bra. Bra service på hotellet, fina träningsplaner och Landskrona är dessutom en trevlig stad. Vi är helnöjda med träningslägret på Hotell Öresund i Landskrona.’’ 

 

Claes Andersson,

Vadstena GIF

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng