Kungsbacka

Sverige

Sverige: Kungsbacka

Det är imponerande att se listan på alla de lag och klubbar som valt att förlägga sitt träningsläger i Kungsbacka. Bland dessa märks toppklubbar som Arsenal, Tottenham, Celtic, West Ham, Aston Villa, Newcastle, Southampton och Reading m.fl. Många anser att Kungsbacka är Sveriges bästa stad att förlägga sitt träningsläger i, och vi är beredda att hålla med.

Sportcentret är fantastiskt, här finner ni både naturgräsplaner och konstgräs samt ishallar, gym, inomhushallar och simhall. Vi har dessutom vårt kontor i Kungsbacka, det gör att vi alltid finns nära till hands under hela träningslägret vilket är en extra trygghet.

Ni väljer själva hur ni vill bo, antingen i fräscha stugor som ligger precis intill sportcentret. Stugorna har dusch och toalett samt ett litet pentry. Alternativet är att ni bor på sporthotellet, där finns finns bowling, shuffleboard, squash och badmintonmöjligheter.

Många fotbollslag som är på läger väljer att ta en ledig eftermiddag. I Kungsbacka finns mycket att göra vid sidan om träning och matcher. Vi rekommenderar ett besök på ett av Sveriges största lågprisköpcentrum ”Hede Fashion Outlet”. Här kan ni handla allt från kläder och skor till sportutrustning och prylar från kända märken, detta till extraordinära priser.

Vill ni se Allsvensk fotboll så är det endast 2,5 mil in till Göteborg där både IFK Göteborg och BK Häcken står för underhållning. Vi kan självklart hjälpa till med att ordna biljetter.

Gör som de engelska topplagen har gjort, åk på träningsläger till Kungsbacka.

Vår mening: En av Sveriges absolut bästa städer för fotbolls läger. Toppklass på både boende och de sportsliga faciliteterna.

 

 

  • Invånare: ca: 80.000
  • Avstånd gräsplan: 0 m – 10 km.
  • Inkvartering: Hotell, 2-4 bäddsrum med dusch toalett och TV alternativt fräscha stugor med pentry, dusch, kylskåp och toalett.
  • Avstånd: Från Göteborg 2,5 mil. Från Stockholm 48 mil.

 

 

bild’’Vi bodde i nyrenoverade stugor precis intill konstgräsplanen vid Kungsbacka sportcenter och hade ett eget omklädningsrum som var ett stort plus. Närheten till precis allt gjorde att vi på kvällarna hade en mängd saker att välja mellan. Ett extra stort plus till maten som var de bästa vi någonsin upplevt under ett träningsläger.’’

Anna Abelsson Svensson,

Skara FC Dam

 

ulf_olofsson

”Vi valde att lägga vårt försäsongsläger i Kungsbacka pch vi blev mer än nöjda. Ett speciellt tack till kockarna Peter och Niclas för den fantastiska maten, vi återkommer gärna.”

 

 

Ulf Olofsson

IFK Umeå

 

Dan Persson, Allerums GIF

 

”Vårt läger på Hotell Nattmössan i Kungsbacka var klockrent. Vi hade perfekt avstånd ner till planerna och ner till centrum, dessutom fick vi en riktigt bra match inför seriepremiären. Hit åker vi gärna igen!”

 

 

 

Dan Persson,

Allerums GIF 

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng