Kristinehamn

Sverige

Sverige: Kristinehamn

Det är en dröm att komma till Kristinehamn Arena. Här genomför ni era träningspass inomhus på en näst intill fullstor konstgräsplan (90 x 57 meter) helt oberoende av väder och vind. Hallen fick en helt nylagd matta under hösten 2014. Det är skönt att inte behöva oroa sig för snö, blåst eller regn när man åker på träningsläger tidigt på våren.

Anläggningen har inte bara en fantastisk fotbollshall utan är även utrustad med ett toppmodernt gym (wellness center) med utbildade instruktörer och en 25 meters bassäng med tillhörande relaxavdelning. Det är en behaglig känsla att kunna koppla av i någon utav bubbelpoolerna efter ett avslutat träningspass.

I Kristinehamn Arena har ni full tillgång till samlingslokal för gemensamma aktiviteter och genomgångar. Varje år har vi lång kölista med lag som vill ha en plats i Kristinehamn, se till att hamna först i kön och ring oss direkt. De populära helgerna innan seriestarten bokas alltid upp snabbt.

Vår mening:
Ett kanonbra alternativ för er som vill åka tidigt på säsongen och få perfekta träningsförhållanden. Bra boende, nära till hallen, gym och bad.

 

 

  • Invånare:  ca: 24 000
  • Avstånd gräsplan: 1,5 km
  • Inkvartering: 4-6-bäddsrum med dusch och toalett i korridoren
  • Avstånd: från Göteborg ca: 25 mil, från Stockholm ca: 26 mil

 

 

Tommy Berghagen BP P99 Kristinehamn”Lägret i Kristinehamn var väldigt bra och givande. Våra tränare var mycket nöjda när de kom hem och vi kan absolut tänka oss att åka dit igen. Sports International höll en mycket god servicegrad.”

 

Tommy Berghagen,

IF Brommapojkarna P 99-3