Kristianstad - First Hotel

Sverige

Sverige: Kristianstad – First Hotel

Mitt i smeten på anrika First Hotel Christian IV i centrala Kristianstad, ett bättre boende och mer centralt läge är svårt att hitta. Detta är ett perfekt alternativ för de lag som vill ha nära till nöjen och aktiviteter som stärker sammanhållningen i laget. Ett stenkast från hotellen ligger bad och gymanläggningen tivolibadet med fullt utrustat gym för er som vill lägga in ett fyspass.

Fotbollsmässigt är nordöstra Skåne känt för sina fina träningsplaner redan tidigt på våren så Kristianstad är ett utmärkt alternativ även för er som vill ha full fokus på bra träning. Dessutom ett klubbtätt område med flera lokala klubbar som gärna möter er i träningsmatcher. Kontakta oss så berättar vi mer!

 

Vår mening: För de lag som sätter stort värde på att bo centralt i en charmig och fin stad. Kristianstad blev 2014 utsedda till Sveriges finaste stadskärna.

 

 

  • Invånare: 39.000
  • Avstånd gräsplan:  2-9 km.
  • Inkvartering: 3-4-bäddsrum med dusch, toalett och TV.
  • Avstånd: Från Göteborg 26 mil. Från Stockholm 51 mil. Från Kalmar 19 mil.

 

 

”Sports International kan fotboll och vet vad som krävs för ett lyckat träningsläger. Jag har anlitat dem i flera år och blivit lika nöjd varje gång.”

Mats Jingblad

Tidigare IFK Göteborg, HSK och IFK Norrköping

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng