Karlskrona - Skönstavik

Sverige

Sverige: Karlskrona – Skönstavik

Karlskrona har blommat upp som en favorit för fotbolls läger de senaste åren, allt fler lag väljer att åka till Karlskrona på träningsläger och det är enkelt att förstå när man ser kommunens satsning på idrotten. Här finns både naturgräs och konstgräs att välja på vilket gör att anläggningen är beredd att ta emot er redan tidigt på våren. Dessutom finns ett testlabb för er som vill utföra fysiska tester, högintressant information att jämföra sina resultat från år till år.

Åk till Karlskrona och ladda upp inför säsongen det är ett gyllene tillfälle att svetsa samman gänget. Ni bor i fräscha stugor i en vacker miljö nära havet så här trivs alla fotbollslag.

Vår mening:
En anläggning som redan tidigt på våren kan ta emot lag med sina fina träningsmöjligheter. Rikligt med aktiviteter runt om och en pulserande stad att utforska.

 

 

  • Invånare: ca: 35 000
  • Avstånd gräsplan: 2 – 10 km
  • Inkvartering: 4-bädds stugor (dusch och toalett i separat byggnad)
  • Avstånd: Från Göteborg 34 mil. Från Stockholm 48 mil

 

 

 

I Karlskrona trivdes vi mycket bra, vi åkte faktiskt dit två år i rad. Man vet vad man får när man kommer dit och det är mycket värt för oss. Karlskrona kan helt klart rekommenderas till andra lag.”

Torbjörn Johansson,

Österkorsberga IF

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse av vår hemsida. Läs mer om cookies

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng